WordPress website Utrecht

Wil je een nieuwe WordPress website voor je bedrijf in Utrecht? Wil je een bestaande website veranderen? Of wil je juist starten als ondernemer in Utrecht met een flitsende WordPress site?

The Goodplace in jouw eigen Utrecht is een ervaren WordPress webbureau om je daarmee te helpen! Met onze designers, strategen en technici zijn we in staat om professionele WordPress websites te bouwen voor elke organisatie of bedrijf in de provincie Utrecht.

Interesse? Neem contact op

WordPress website laten maken?
Neem contact op

Bel met ons east Of mail ons

Wat is WordPress nou eigenlijk?

WordPress ontstond in 2003 en is een gebruiksvriendelijk en stabiel systeem om een website of webshop mee te beheren. Al jaren is ‘WP’ het bekendste en meest gebruikte CMS ter wereld. De Hema en de ING Bank werken ermee, maar ook de bakker om de hoek. Als webbouwer in Utrecht zweren wij bij WordPress!

Vier belangrijke redenen om te kiezen voor WordPress

  • Een WordPress website laten maken is relatief voordelig. Alleen al omdat de webbouwer gebruik kan maken van de open source techniek, wat veel tijd en geld scheelt.
  • Het is zeer gebruiksvriendelijk: als er eenmaal een goede basis staat, kun je zonder het inschakelen van experts altijd en overal content toevoegen of verwijderen. Aanpassingen doorvoeren is vergelijkbaar met werken in Microsoft Word.
  • WordPress beschermt goed tegen spam en is social media- en SEO-vriendelijk. Zo is er een snelle laadtijd mogelijk, wat Google zeer waardeert in je zoekmachinepositie.
  • Je betaalt geen licentiekosten omdat het ‘open source’ is. Veel hostingpartijen kunnen een WP-site hosten, waardoor je eenvoudig een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt vinden. De hosting kunnen wij eventueel ook verzorgen op onze eigen servers.

Wat kun je verwachten van ons WordPress webbureau in Utrecht?

Als je kiest voor een websitetraject bij The Goodplace, maken we vooraf samen heldere afspraken over wat we doen, hoe we het doen en volgens welke planning, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Een WordPress site met maatwerk is doorgaans gereed tussen de drie en acht weken.
Het heeft onze voorkeur om te kiezen voor maatwerk en geen standaard copypaste producten te leveren. Dit geeft namelijk de mogelijkheid om nagenoeg alles te maken wat klanten wensen, of het nu een landingspagina, webwinkel of website is. Desnoods bouwen we zelf plug-ins of maken aanpassingen aan bestaande versies.

Bedenk verder:

  • Door onze up-to-date kennis over SEO kom je – onder meer lokaal – hoog in Google en andere zoekmachines.
  • We zetten al onze expertise (meer dan 11 jaar ervaring) in om voor jou zo veel mogelijk conversies te realiseren.
  • Uiteraard is je site responsive met alle devices en wordt getest op alle browsers.
  • Je kan bij ons een betaalbaar abonnement afnemen voor SEO en hosting. Ook nemen we voor jou de noodzakelijke WordPress beveiligingsupdates uit handen, zodat jij je zonder zorgen kunt concentreren op je business!

 

Ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden voor je website!

Geheel naar jouw wensen en voorwaarden ontwerpen en realiseren wij een maatwerk WordPress website voor jouw bedrijf in Utrecht.
Graag laten we jou aan onze koffietafel zien wat allemaal mogelijk is. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, wij helpen je graag verder!