Don't worry about a thing

Website ontwerp Utrecht

Een website ontwerp (webdesign) is meer dan het ontwerpen van een grafisch mooie website. Hoe prachtig een webdesign ook is, als de bezoeker niet kan vinden waar hij/zij voor komt dan wordt het beoogde doel (conversie of het leveren van informatie) niet behaalt en haal je niet alles uit je website. Tijdens het ontwerp proces moet goed nagedacht worden over het klikgedrag. Waar kijkt de doelgroep, wat zorgt voor de juiste prikkel en hoe zorgen we er bijvoorbeeld het doel van de website zo snel mogelijk wordt behaalt. Allemaal punten waar voor een goed website ontwerp rekening mee moet worden gehouden.

Maatwerk website ontwerp

Vaak is een website de eerste kennismaking met een bedrijf of organisatie. De eerste indruk is dus van groot belang en de uitstraling van het bedrijf moet dus goed zichtbaar zijn in het website ontwerp. Tijdens het ontwerpen van de website wordt goed gekeken naar de huisstijl, als deze er nog niet is dan kunnen wij deze ook ontwikkelen. Wij staan voor uniek website ontwerp omdat een website goed moet aansluiten bij een bedrijf of organisatie. Samen met de klant beginnen we altijd moet het opstellen van de wensen en sparren we over de doelen van de website. Wij werken graag samen met de klant zodat we de wensen goed kunnen vertalen naar een functioneel en sterk website ontwerp. Wij hebben dit al mogen doen voor veel bedrijven, van Gemeente Utrecht tot de bakker op de hoek. Bekijk ons portfolio gerust voor een overzicht van onze klanten. Website ontwerp Utrecht vind je bij The Goodplace.

Website ontwerp die voldoet aan de nieuwste criteria

Het is van groot belang dat het website ontwerp wordt vertaald naar een responsive website ontwerp.
Dit is een aangepast ontwerp speciaal voor de mobiele telefoons en tablet.
Steeds meer bezoekers komen niet meer vanaf de desktop computers maar via de mobiele apparaten.
Hier hebben wij veel ervaring mee en weten hoe we het website ontwerp naadloos kunnen integreren in het ontwikkelen van responsive websites.
Vanuit ons kantoor in Utrecht leveren wij niet alleen website ontwerp maar zijn wij ook in staat om de website te ontwikkelen.

Website ontwerp Utrecht, wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij vertalen jouw wensen om naar een functioneel en visueel sterk website ontwerp. Wij houden er rekening mee dat de website goed vindbaar wordt en leidt tot conversie.
Wij zijn een full service ontwerpbureau, met een kantoor in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, applicatie design maar ook specialist in offline design.
Zo ontwerpen wij niet alleen website maar kunnen wij ook de website ontwikkelen.
Ook bedenken en ontwikkelen wij huisstijlen, (re)brandig, webshops en (web)apps.
Wij verzorgen we ook drukwerk in alle vormen. Zo nemen we alles uit handen en heb jij maar 1 contactpersoon, hoe makkelijk is dat?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze expertises

Wij helpen merken dichterbij hun doel te brengen door strategie, concept en design te combineren.

Benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel even met 030 245 15 65, stuur ons een mailtje [email protected] of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Werk waar we trots op zijn.