Don't worry about a thing

Vindbaarheid webshop

Wordt jouw webshop slecht gevonden door potentiele klanten? Dan kan het goed zijn dat jouw webshop niet goed vindbaar is bij de zoekmachines. Om hier verandering in te brengen moet er gekeken vanuit het zoekgedrag van de klant. Hoe vindt de klant jouw webshop? Maar voor de conversie is het eigenlijk nog belangrijker dat er onderzocht wordt hoe de klanten de producten kunnen vinden. Het is van groot belang dat de content op de juiste manier wordt gebruikt. Het is van groot belang dat er unieke content op de webshop staat. Deze voorwaarde is nodig om de vindbaarheid te verhogen in bijvoorbeeld google. Neem daarom nooit teksten over van andere websites (denk aan productomschrijvingen) maar schrijf altijd zelf (of laat deze schrijven).
Hoe vaker er nieuwe content op de website wordt geplaatst hoe beter de vindbaarheid gaat worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van nieuws of een blog.
Waar we ook naar kijken is het inzetten van de user generated reviews. Dit wordt gekoppeld aan google zodat de klant ziet hoe de webshop het doet.
Google hecht hier veel waarde aan en zal daarom de webshop verder omhoog duwen in de zoekresultaten.
Google maakt webshops die volgens hun betrouwbaar zijn beter vindbaar.
Zo zijn er nog vele methodes als het optimaliseren van afbeeldingen en urls waarmee we een webshop veel beter vindbaar kunnen maken.

Onze expertises

Wij helpen merken dichterbij hun doel te brengen door strategie, concept en design te combineren.

Benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel even met 030 245 15 65, stuur ons een mailtje [email protected] of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Werk waar we trots op zijn.