Don't worry about a thing

Social media campagne

Social media campagne

Het inzetten van social media is vaak een goede tool om via de social netwerken meer naamsbekendheid te generen en een grotere doelgroep te bereiken.

Het is van groot belang om van te voren het doel vast te stellen.
Welke doelgroep wil je bereik en hoe gaan we die bereiken.
Dit is de leidraad voor de hele social media campagne. Door een doel vast te stellen kan er worden bepaald hoe de social media campagne moet worden opgezet en ingezet. Door een doelgroep onderzoek te doen en bij behorende persona’s te maken gaan we bepalen hoe we deze doelgroep het beste kunnen bereiken en prikkelen. Waar bevindt zich de doelgroep en wat houdt hun bezig zijn van groot belang om een passende campagne op te zetten.

Om de kracht van social media (het delen van content en op die manier meer mensen bereiken) optimaal te gebruiken is het van belang om interessante content aan te bieden. Op deze manier krijgt de campagne de aandacht die het nodig heeft. Deze type content is per uiting anders en kan variëren van bijvoorbeeld promotiefilms, infographics tot fotografie.
Onze manier van het voeren van een social media campagne is door dit met een creatieve invalshoek te doen. Wij zijn van mening dat originaliteit en creativiteit van een campagne de content meer onder de aandacht brengt en de doelgroep prikkelt om dit te delen via de beschikbare social media kanalen. Als dit gebeurd wordt er een grote doelgroep bereikt en kunnen we spreken over een geslaagde social media campagne.

Van te voren is er een doel bepaald en om echt te spreken van een geslaagde campagne meten we de effecten. Dit doen wij ook tijdens de social media campagne waardoor we tussentijds waar nodig bij kunnen schaven en tunen.

Onze expertises

Wij helpen merken dichterbij hun doel te brengen door strategie, concept en design te combineren.

Benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel even met 030 245 15 65, stuur ons een mailtje [email protected] of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Werk waar we trots op zijn.