UW

UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk. Mensen die graag aan de slag willen en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld vanwege een ziekteperiode, langdurige werkloosheid of een fysieke of verstandelijke beperking.

Ons werd gervaagd om te helpen bij een complete rebranding van de organisatie. Het logo is 25 jaar oud, de website een kleine 10 jaar en de huisstijl sloot daar precies op aan. Tijd voor een update dus.
Voor ons een hele grote eer om voor zo een prachtige organisatie te mogen werken."UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden en behouden van passend werk."Door de jaren heen is het imago van UW sterk veroudert en daarme haar visuele kracht verloren.
Om het merk nieuw leven in te blazen was een rebranding absoluut nodig. Echter vonden wij het logo al best sterk. Met minimale extra's hebben wij het logo een vernieuwing gegeven en elk onderdeel van het bedrijf een eigen identiteit gegeven.View the embedded image gallery online at:
https://thegoodplace.nl/projecten/uw#sigProIdf77eba42bb

We wilden wel bij de kern van het bedrijf blijven. De orginele kleuren hanteren, het bestaande beeldmerk een kleine update geven.
Wel was het nodig om het bedrijf zijn prachtige verhalen te laten vertellen. Zo ontwikkelden wij een stijl met een magazine gevoel. Samen met fotograaf Norbert Waalboer ontwikkelden we een serie foto's van werknemers, werkbegeleiders en opdrachtgevers die samen met de sterke interviews de mooiste verhalen zouden vertellen. De interviews werden afgenomen door Yolanda van Empel met een prachtig resultaat waar we zeer tevreden over zijn.

 • Responsive webdesign

  Responsive webdesign

  We ontwikkelden de website uiteraard ook voor de smatphones en tablets. Een overzichtelijk en inspirerende website die ook vanaf de bank goed te lezen valt.

  Bekijk de website
 • Transparant en helder

  Transparant en helder

  We zorgden dat de complete identiteit van UW verandere van stoffig nara transparant en helder bedrijf. Alle verhalen zijn te lezen op de website, prachtig, ontroerend en inspirerend.

  Bekijk de website
 • Bedrijfsfilms

  Bedrijfsfilms

  Voor UW ontwikkelden we ook een serie bedrijfsfilms om alle disciplines uit te leggen. Verschillende werknemers, werkgevers en opdrachgevers komen aan het woord.

  Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op