Soulve

 

Soulve is een trouwe klant van ons. Een klant die we waarderen maar ook trots op zijn. Soulve werkt voor veel grote partijen in Nederland, en zo wij dus ook. Een fijne klant met veel afwisselend werk per jaar. Samen met zorginstellingen implementeren de mensen van Soulve innovaties die patiënten de regie in handen geven over het proces en bij de professional tijd en aandacht vrijmaken voor de zorg. Vanuit de achtergrond van Soulve in changemanagement doen ze dit niet enkel door het opleveren van een IT-product maar kijken ze naar de wensen van alle partijen en komen ze zo tot een gepersonaliseerd verandertraject waar technische innovatie een centrale rol speelt.

Soulve weet met een jong en enthousiast team mensen, ideeën en techniek te verbinden en zo daadwerkelijke verandering te realiseren."Ideeën, mensen en techniek in de zorg verbinden"Soulve ontwikkelde prachtige producten voor in de zorg. De mooiste technische applicaties komen van hun hand. Wij ontwerpen en stylen de meeste appplicaties voor ze.
Daarnaast realiseren we drukwerk voor ze, de jaarlijkse kerskaarten en handleidingen.View the embedded image gallery online at:
https://thegoodplace.nl/projecten/soulve#sigProIdc80263a7f2
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op