Sick of Smoking

Het ís niet normaal dat de tabaksindustrie zoveel slachtoffers maakt en toch ongestoord zijn gang kan gaan. Dat moet afgelopen zijn. Sick of Smoking verenigt niet alleen Anne Marie en andere slachtoffers van de tabaksindustrie maar is een veel bredere beweging: iedereen die letterlijk of figuurlijk ziek wordt van de praktijken van de tabaksindustrie zoals gezondheidswerkers, (groot) ouders en iedereen die kinderen wil beschermen tegen een verslaving die op termijn 6 miljoen slachtoffers per jaar wereldwijd maakt.  Sick of Smoking bundelt krachten om samen in actie te komen.

Ons werd gevraagd om de actie website voor Sick of Smoking te ontwikkelen.

SickofSmoking1"Stop de tabaksindustrie!"De campagne website van Sick of Smoking moest echt tot actie aanroepen. Het aanwezige ontwerp dat wij ontvingen pasde daar goed bij. We zorgden voor een snelle responsive website met een aantal unieke functies. Zo moesten bezoekers hun stem kunnen uitbrengen op een makkelijke en snelle manier. Met slecht één klik op de knop kan je stemmen en als je wilt ook je gegevens achterlaten en een eigen foto uploaden om een "Gezicht aan de strijd te geven".


Verder is het mogelijk een uniek T-Shirt te kopen via de website in je eigen maat via iDeal.
Het shirt wordt thuis gestuurd en op deze manier wordt de campagne steeds herkenbaarder op straat. • Sick of Smoking shirt

  Sick of Smoking shirt

  Het is mogelijk een t-shirt via de website te bestellen in je eigen maat voor man of vrouw.

  Bekijk de website
 • Actieposter

  Actieposter

  Om nog meer steun uit te dragen ontvang je na aanmelding een poster van Sick of Smoking.

  Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op