Regio Zwolle

Op 1 januari 2015 trad de Participatiewet in werking. Er is nu één regeling voor mensen die kunnen werken, maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Het streven is om zoveel mogelijk mensen te laten participeren op de arbeidsmarkt, bij voorkeur door regulier werk.

De hoofddoelstelling van de Participatiewet, om te komen tot een ‘inclusieve arbeidsmarkt’, is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van gemeenten en werkgevers. Om dit te realiseren is afgesproken dat gemeenten samen met sociale partners werkbedrijven gaan vormen. Wij werden benadert om dit mooie project een passende vorm te geven in de vorm van logo, quotes, mailings, flyers en brochures, roll up banners en een moderne website met activiteiten kalender."Jouw inzet wordt gezien!"Binnen slecht 4 weken moest het complete project staan, van schets tot functionele website en bijbehorende grafische uitingen. We zijn snel aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Een complete branding met printwerk en een responsive website met strak CMS.Wij zorgden voor 12 roll up banners, van design tot daadwerkelijk gedrukte items, een aantal flyers en mailings, een strakke responsive website en beeldbewerking.

Ook geïnteresseerd in uniek design en printwerk? Neem dan contact met ons op!

 • Gepersonaliseerde mailing

  Gepersonaliseerde mailing

  Wij zorgden voor gepersonaliseerde mailings die de Gemeente Zwolle gemakkelijk kon versturen.

  Bekijk de website
 • Roll-up banners

  Roll-up banners

  Een handig en mooi stukje reclame voor verschillende locaties; Roll-up banners. Wij verzorgen zowel ontwerp als drukwerk.

  Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op