NatuurCollege

NatuurCollege wil de vanzelfsprekende verbondenheid van al het leven weer in het bewustzijn van mensen brengen. Duurzaamheid staat volop in de belangstelling.
Echter, vooral de technologische oplossingen en regelgeving staan centraal.

 

 

Prinses Irene richt zich op het herstel van de relatie tussen mens en natuur. In 2000 heeft zij daartoe de Stichting Lippe-Biesterfeld NatuurCollege opgericht en is daar voorzitter van. Deze stichting houdt zich bezig met trainingen, ronde tafels en andere projecten op het gebied van het verbinden van mens en natuur. Zij geeft nu zelf voornamelijk trainingen in Nederland en Zuid-Afrika"Als het licht wordt, schijnt de zon in mij."Wij werden via de Triodos bank benaderd om een nieuwe website te ontwikkelen voor Natuur College. Een grote eer uiteraard. Vol enthousiasme zijn wij aan de slag gegaan en ontwikkelden een moderne, inspirerende website die door het de hele organisatie makkelijk te gebruiken is.

Zo heeft elk bestuurslid een eigen inlog voor het CMS en publiceren zij elk blog posts of publicaties van boeken die ook weer te bestellen zijn via de website.  • Responsive webdesign

    Responsive webdesign

    De website van Natuur College is responsive ontworpen en ontwikkeld.

    Bekijk de website
  • Publicaties

    Publicaties

    Veel bestuursleden van Natuur College schrijven boeken. Wij zorgden ervoor dat ze dezen zelf kunnen publiceren op de website.

    Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op