Movelife

De passie van Movelie is het helpen van mensen naar een gezonde leefstijl door de combinatie van personal training, voeding, coaching en fysiotherapie.
Een jonge groep professionals met kijk op resultaat. Daar hoort uiteraard een frisse, inspirerende en krachtige branding bij. Dat werd onze missie."Wij brengen beweging in je leven!"Movelife is een koploper in Utrecht op het gebied van Personal Training en coaching. Midden in het centrum hebben ze een prachtige, moderne studio waar clinics en lessen worden gegeven.
De website en print uitingen waren echter wat veroudert en aan ons werd gevraagd om een frisse wind door de branding te blazen.View the embedded image gallery online at:
https://thegoodplace.nl/projecten/movelife#sigProId15b4525c72

Wij verzorgden een moderne, responsive website met unieke illustraties en iconen.
Verder verzorgden wij alle uitingen voor het nieuwe concept van Movelife: [email protected]

Een nieuwe elektrische bakfiets, helemaal in stijl van Movelife waarmee personal training aan huis gegeven kan worden. Van bedrijfsfilm tot stickers en van flyers naar brochures. Alles kwam van onze hand.

 • Responsive webdesign

  Responsive webdesign

  De website van Movelife is compleet responsive, inclusief de aanmeldformulieren.

  Bekijk de website
 • Movelife@Home

  [email protected]

  Het nieuwe concept van Movelife is personal training aan huis. Ze komen langs op een gepersonaliseerde bakfiets vol gezonde etenswaren en sportatributen.

  Bekijk de website
Gerben Cannemeijer
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op