Karel 5

Wat voorheen het welbekende Grand Restaurant Karel V was met zijn unieke allure en statige uiterlijk is sinds kort gemoderniseerd in zijn uiterlijk en is voorzien van een nieuw label: Karel 5 Gastro • Bistro • Events.
Dezelfde hoogstaande kwaliteit in een modern jasje. Aan ons werd gevraag om de complete identiteit te verzorgen waar wij uiteraard geen nee tegen konden zeggen. Als echte Utrechters voelden we ons vereerd om de  mooiste horecalocatie van Utrecht te voorzien van een nieuwe identiteit.

Schermafbeelding 2016 10 20 om 12.12.01

De website die we ontwierpen en ontwikkelden draagt een moderne stijl, is makkelijk in gebruik door een optimale navigatiestructuur en is uiteraard makkelijk te beheren via een Wordpress CMS.
Elke outlet heeft zijn eigen afdeling met eigen unieke sub-navigatie erin verwerkt.

"Karel 5 - Gastro • Bistro • Events"Toen we een akkoord kregen op het idee van het logo met alle icoontjes; alle iconen staan voor alle diensten die Karel 5 levert voor zowel de Gastro, Bistro als de Events outlet, zorgden we ervoor dat elke afdeling (outlet) een eigen logo kreeg. Vervolgens gingen we aan de slag met het ontwerp van de vele huisstijlen dragers die het bedrijf heeft. Van menukaarten voor het restaurant en de bistro tot aan visitekaarten, schorten, chocoladerepen, houten menukaarten plankjes, lederen kaften voor de menukaarten binnen en leuke infographics.Tijdens de opening sprak Ronald Giphart een prachtig verhaal en onthulde het nieuwe logo. De chef-koks stonden trots met hun nieuwe koksbuizen en schorten voorzien van onze ontwerpen.

 • Een uniek, herkenbaar en modern logo

  Een uniek, herkenbaar en modern logo

  Het nieuwe logo van Karel 5 is uniek vanwege alle ontworpen icoontjes. Het geheel is zakelijk, speels en spreekt een nieuwe stijl.

  Bekijk de website
 • Responsive website

  Responsive website

  De website van Karel 5 is Mobile First ontworpen. Reserveer gemakkelijk een tafel of zaal voor je eigen event.

  Bekijk de website
 • Animatiefilm onthulling nieuwe logo

  Animatiefilm onthulling nieuwe logo

  Wij zorgden ervoor dat tijdens de lancering een animatie film kon werden getoond van toen naar nu. Klik op de link hieronder op de animatie te bekijken.

  Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op