Gemeente Zwolle, Social Return

Voor een project vanuit de Gemeente Zwolle dat aangestuurd wordt door het Werkbedrijf Regio Zwolle ontwierpen wij verschillende items en verzorgden al het drukwerk.
Social Return On Investment (SROI) is het opnemen van sociale voorwaarden, eisen en/of wensen bij de inkoop van diensten, werk of leveringen. Dit wordt ingevuld door het maken van afspraken met opdrachtnemers over bijv. arbeidsplaatsen, leerwerkplekken of stageplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of andere activiteiten met maatschappelijke meerwaarde. Ondernemers kunnen op deze wijze een bijdrage leveren aan de regionale inclusieve arbeidsmarkt en aan de opgave vanuit het Landelijk en Regionaal Sociaal Akkoord. Gemeenten halen hiermee zo veel mogelijk sociaal-maatschappelijk rendement uit hun inkoopen aanbestedingen.

Dit mooie project mochten wij vanuit de Gemeente Zwolle een vorm geven.

"Helder ontwerp, sterk drukwerk en handige Powerpoint presentaties"Om alles zowel intern als extern krachtig te communiceren hebben we gekozen voor heldere en overzichtelijke Powerpoint presentaties en kozen we voor gedrukte folders en flyers van hoogwaardig materiaal.Een PowerPoint is een uitstekende manier van (intern) presenteren. Als er aandacht wordt besteed aan de vormgeving en heldere content is een spreker bijna overbodig. Daarnaast is er een groot voordeel dat een Powerpoint vaak als klein bestand kan worden doorgestuurd zodat iedereen deze nog eens in kan kijken. Liever geen bestanden doorsturen? Print dan gemakkelijk de Powerpoint presentatie uit, er wordt automatisch voor een overzichtelijk document gezorgd.

 • Powerpoint presenatie

  Powerpoint presenatie

  De verschillende presentaties die wij voor Gemeente Zwolle maken zijn helder, strak en in stijl van de gemeente of project.

  Bekijk de website
 • Drukwerk

  Drukwerk

  Het doel van Werkbedrijf Regio Zwolle is om 1000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen.

  Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op