Fete de la nature

 

Fête de la Nature nodigt iedereen uit om jaarlijks, rond eind mei, samen de natuur te beleven, van wilde natuur tot stadspark. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Ons werd gevraagd om dit prachtige festival een vorm te geven. Zo ontwikkelden wij een frisse huisstijl en moderne, feestelijke website. Het is voor iedereen mogelijk om een grassroots festival te organiseren. Dat kan van alles zijn! Van speurtocht naar kevers in het bos tot guerilla gardening of koken met wilde planten bijvoorbeeld! Vorig jaar vonden er onder de vlag van Fête de la Nature 361 feestelijke evenementen plaats. Wordt het dit jaar nog grootser en feestelijker?

 

"Fête de la Nature; Vier de natuur!"Fête de la Nature benaderde ons ook dit jaar weer om de alle uitingen te realiseren en te onderhouden. Zo gaven wij de bestaande huisstijl een frisse twist en zorgen we voor een compleet nieuwe website. Van ontwerp tot ontwikkeling. Dit jaar hielden we extra rekening met het gebruikersgemak voor de bezoeker. Het is nu nog makkelijker om een account aan te maken en om deel te nemen aan evenementen. Organiseer je een evenement, dan is dit ook een stuk makkelijker dan voorheen. Het resulteert nu al in meer positiviteit onder de gebruikers. En daar doen we het voor!Fête de la Nature is een prachtige organiste met een jaarlijks terugkerend feest dat wordt gevierd door heel Europa. De bezoekers aantallen op de website stegen aanzienlijk evenals de aantal Facebook likes.

In slechts 2 maanden realiseerden wij dit project dat in goede diensten werd ontvangen door de klant.

 • Zoek evenementen.

  Zoek evenementen.

  Het is heel gemakkelijk om een evenement, bij jou in de buurt, te zoeken via de kaart die wij ontwikkelden.

  Bekijk de website
 • Je eigen profiel

  Je eigen profiel

  Maak je eigen profiel aan en organiseer jouw evenement. Bekijk ook je favoriete evenementen in een gemakkelijk ovezicht.

  Bekijk de website
Gerben Cannemeijer
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op