deKleineBaron

 

Restaurant deKleineBaron uit de gezellige wijk Zuilen in het mooie Utrecht is een gezellig, warm restaurant met een dorps huiskamer gevoel.
Er wordt gekookt met de mooiste (streek)producten en een aantal keer in het jaar wordt de kaart helemaal omgegooid. Al een aantal jaar zij wij het vaste communicatie bureau van het restaurant en verzorgen al het design werk maar ook het drukwerk met veel plezier.

De afgelopen tijd zijn we druk bezig om de huisstijl van het restaurant wat op te frissen. Zo zijn er nieuwe menukaarten gemaakt, werd er een makeover in het restaurant gedaan en werden er nieuwe kadobonnen en actie flyers ontworpen en gedrukt.
"Heerlijk en gezellig genieten in Zuilen"Bij deKleineBaron geniet je op een verantwoorde manier. Er wordt gebruik gemaakt van streek en biologische producten, en het leuke is dat het ook nog heel goed betaalbaar is. Wat ons betreft een top concept.We hebben gekozen om een warme antraciet te gebruiken samen met een krachtige maar toch aaibare oranje. De combinatie is uniek voor een restaurant en oogt zeer modern samen met de typografie. Via het historisch museum in Zuilen hebben we een serie foto's van rond 1930 ontvangen van de wijk Zuilen. Deze hebben we gebruikt in elke drukbare uiting en zorgt samen met de moderne vormgeving voor een uniek design.

 • Krachtig drukwerk

  Krachtig drukwerk

  We verzorgen ook al het drukwerk voor deKleineBaron. Alles op BioTop papier wat mooi aanlsuit bij het concept van het restaurant.

  Bekijk de website
 • Krachtig drukwerk

  Krachtig drukwerk

  We verzorgen ook al het drukwerk voor deKleineBaron. Alles op BioTop papier wat mooi aanlsuit bij het concept van het restaurant.

Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op