Berts Bierhuis


Het Bierhuis bestaat uit twee winkels en een groothandel. In totaal heeft Berts Bierhuis ruim 1200 bieren in het assortiment.Van een Hollandse Amstel tot een Thaise Singha. Van een Belgische triple tot een Amerikaanse India Pale Ale. Bij Berts Bierhuis kan iedereen die van zeer speciaal of iets minder speciaal bier houdt uit deze selectie kopen. Daarnaast levert Berts Bierhuis bier aan horeca en detailhandel. Ook verzorgt het Bierhuis proeverijen en de bevoorrading voor feesten.
"De groothandel in Bier & Frisdranken voor Horeca & Particulieren"Berts Bierhuis is ruim 15 jaar een begrip in Utrecht en omstreken. Alleen was het jammer dat de website ook ongeveer zo oud was. Tijd voor een update dus. Zo realiseerden wij een moderne, stoere website inclusief alle fotografie. Van het brengen van bier naar verschillende kroegen in de stad tot aan de 2 winkels in het centrum.Wij ontwikkelden ook een set unieke iconen. De iconen worden gebruikt voor zowel online als offline doeleinden. Bierts Bierhuis kan er weer een paar jaar tegenaan.

 • Responsive webdesign

  Responsive webdesign

  De website van Berts Bierhuis is uiteraard responsive ontwikkeld. Zoek de lekkerste bieren op de smartphone vanaf de bank!

  Bekijk de website
 • Assortiment

  Assortiment

  Zoek naar je favoriete bieren in het uitgebreide assortiment van Berts Bierhuis. Van frisdrank, flessen bier tot fusten bier.

  Bekijk de website
Gerben Cannemeijer
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op