Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwehoek (AVL) koos 100 jaar geleden voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan kankerpatiënten. Daarvoor is doordringen tot in de kern van kanker de enige weg.
Een prachtige organisatie met een nog mooier gloednieuw ziekenhuis in Amsterdam.

Via Soulve, een van onze trouwe opdrachtgevers, kregen wij de kans om een ontzettend mooi product te ontwerpen voor het instituut.

 "Welkom bij voorhetgesprek.nl"Het idee achter de applicatie sprak ons zeer aan. De web applicatie zorgt ervoor dat het ontroducerende gesprek dat een client met een arts heeft al wordt gedaan van te voren. Zo scheelt het de arts vaak veel tijd en kan de client zelf al een stuk meer te weten te komen als er angst is of er een ziekte aanwezig is. Daarnaast is de applicatie ook een platform waar de client veel op kan leren. Er worden verschillende soorten kanker uitgelegd en wat het doet bij bijvoorbeeld families of dat het erfelijk is.Het mooie aan de applicatie is dat er Vinkjes gezet kunnen worden bij bepaalde vragen die de arts dan weer kan inzien. Zo weet de arts al waar de client vragen over heeft en kan zich perfect voorbereiden op een gesprek.

 • Responsive webdesign

  Responsive webdesign

  De web applicatie is responsive ontworpen zodat op alle devices optimaal gebruik kan worden gemaakt van het product.

  Bekijk de website
 • Inloggen

  Inloggen

  De client ontvangt een persoonlijke inlogcode van de arts. Na inloggen is het profiel volledig zelf te beheren.

  Bekijk de website
Marc de Bruin
Communicatiebureau Utrecht

Wil je met
ons samenwerken?

Neem contact op