Don't worry about a thing

Magento webshop

bij het ontwikkelen van een webshop wordt er altijd gekeken naar wat de behoefte is van de webshop. Hoe veel producten komen er op, hoe moet het beheerd worden, welke afreken methoden moeten er in komen en zo zijn er nog vele voorwaarden die er zijn om een goed en passend cms systeem te kiezen voor een webshop.

Waarom een magenta webshop en bijvoorbeeld niet Joomla of wordpress webshop? De keuze om een magento webshop te laten bouwen ligt vaak in de betrouwbaarheid en de functionaliteiten die het te bieden heeft. Zo zit er bijvoorbeeld een uitgebreid voorraad systeem in en omdat magenta het meest gebruikte webshop platform is brengt het erg veel kennis en zekerheid met zicht mee.

Magento is een veilig systeem wat goed in elkaar zit. Het is zoekmachine vriendelijk, het gebruik is erg makkelijk en biedt ruimte tot maatwerk. Magento heeft als basis functies tools die men in kan zetten voor marketing en promotie van de webshop en producten. Zo kunnen er makkelijk nieuwsbrieven worden gestuurd en kunnen er bijvoorbeeld kortingscoupons worden gemaakt.

Hoe weet je of dit effect heeft op het aantal bezoekers? Magento webshops bieden de mogelijkheid om google analytics te integreren waarmee bezoekersstatistieken te meten zijn.

Onze expertises

Wij helpen merken dichterbij hun doel te brengen door strategie, concept en design te combineren.

Benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel even met 030 245 15 65, stuur ons een mailtje [email protected] of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Werk waar we trots op zijn.