Experience

Voorop blijven lopen of bij de tijd blijven. Dat is wat je wilt als merk of organisatie. Dat doe je door te vernieuwen en daar heb je een goede strategie voor nodig. Onze strategen helpen hierbij, brengen nieuwe inzichten en zien mogelijkheden die wij nog niet zagen.

Get in touch

Insight

Waar sta jij met je merk of organisatie? Is er een stip gezet op horizon? Dat willen we graag weten! Er zijn veel concurrenten, maar waar sta jij? Wie is je doelgroep, waar is je doelgroep en hoe gedraagt de doelgroep zich? Belangrijk om te weten om iets te maken wat niet alleen mooi is, maar ook voor je werkt. Daarom hebben wij TGP Insight ontwikkeld. Een allesomvattend onderzoeksysteem waarmee we kunnen peilen wat jij, je personeel én de doelgroep wilt zien en ervaren. Zie het als het nieuwe onderzoeken. Snel, efficiënt, doeltreffend en zinvol. We investeren veel tijd in dit voortraject. Omdat we ogen willen openen, verrassen en niet onaangenaam verrast willen worden.

Meer weten over TGP Insight? Check deze pagina.

Doelen & KPI's

We need doelstellingen. Always. Want met alleen een mooie nieuwe website, veranderd er niet veel. Je hebt ambitie nodig. En die ambities koppelen we aan doelstellingen; Ambitieuze doelstellingen. Samen met jou als opdrachtgever stellen we doelstellingen op die gaan bepalen welke koers richting de benchmark die je wilt zijn. Voortgang meten we, KPI’s en succesfactoren zijn cruciaal. Zo weten we altijd waar je staat en waar we moeten bijsturen.

Strategie

De juiste strategie is nodig om voort te bouwen op je merkidentiteit of campagne. Onze experts hebben je why gevonden door de doelen en KPI’s uit te stippelen, nu is het tijd om het onderscheidend vermogen te vinden. We zorgen voor pakkende woorden, unieke en sprekende beelden, de juiste kanalen worden ingezet om de doelgroep wakker te maken en kennis te laten maken met jouw merk, product of dienst. We maken een brandbook, een huisstijl, soms zelfs stijladvies, om te zorgen dat de kern van jouw organisatie is voldaan met een sterk merk.

Identity

Misschien is er wel niks mooiers dan zoeken naar de kern. De echte authenticiteit van jouw identiteit. Dit maakt je echt onderscheidend, maar daar is veel voor nodig. We zoeken naar de basis om vanuit daar te starten met het vastleggen van een identiteit. Deze moet dienen als ijzersterke fundering van jouw merkstrategie en merkpositionering zodat je succesvol verder kan!

Positionering

Je wilt natuurlijk indruk maken met je product, dienst of merk bij je doelgroep. En het liefst op een mooie, bijzonder en unieke manier die ze bijblijft. Er zijn tig oplossingen te bedenken en in te zetten op verschillende kanalen, offline én online. We moeten er samen achter komen en de vraag stellen: hoe stijg jij boven de rest uit?

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht