Development

Webdevelopment staat nooit stil. Dagelijks worden er nieuwe technieken gelanceerd die net weer even lekkerder werken en boodschappen nog beter kunnen overbrengen op jouw doelgroep en consument. We combineren daarom jouw visie, kraakhelder webdesign, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid én performance tot die ene website, webshop, portal, dashboard of andere online experience die er dik bovenuit stijgt.

Get in touch

Websites

Je zou kunnen zeggen dat we websites bouwen. Maar wij zeggen liever dat we een online experience voor je realiseren. Een online visitekaartje waar je jouw merkidentiteit perfect in terug kan vinden. Vernieuwend in ontwerp en in techniek. We volgen de trends en zorgen dat je voorop loopt. Maximale performance is een must have net zoals optimale gebruikerservaring. Onze code is van hoge kwaliteit en maakt onze projecten stabiel, snel en toegankelijk voor doorontwikkeling.

E-commerce

Een goede webshop moet je een voorsprong geven op je concurrenten. Een standaard ‘shoppie’ doen we niet aan. Het gaat om een unieke uitstraling, focus op de juiste services en producten, goede performance en overall een betrouwbaar gevoel voor de juiste customer engagement. Hoe verleid jij bezoekers tot aankoop? Dat willen we weten, verbeteren en samen zorgen voor meer conversie!

Portals & Platforms

Op zoek naar een beveiligde omgeving die 24/7 beschikbaar is voor je klanten of personeel? We can help. Het is, vooral in deze nieuwe wereld, belangrijker dan ooit om te zorgen dat je altijd aanwezig bent. Portals zijn je antwoord. Denk aan medische portals waarin gezondheidsspecialisten al hun medische gegevens kunnen inzien. Geattendeerd worden op het behalen van jaarlijkse certificaten of in contact kunnen komen met andere specialisten. Voor de LVVP bijvoorbeeld ontwikkelden we een portal waarin ruim 2400 ggz-professionals al hun data, certificaten en meer kunnen terug vinden. Een must have in een wereld vol regels. We maken custom made omgevingen en kunnen deze koppelen aan je crm. Onze portals & platforms bieden voor velen een uitstekende uitkomst om altijd connected te zijn.

Performance

Performance is wellicht één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle website. We houden er altijd rekening mee, in het designproces tot aan het development traject, alles speelt mee. De juiste copy, passende hosting en server instellingen. We zijn zeer kritisch als het gaat om deze belangrijke tak van sport en houden daarom de performance van je online uiting tijdens het project maar ook daarna nauwlettend in de gaten.

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht