Design

De gebruikerservaring moet optimaal zijn om succes te kunnen behalen. Door slim om te gaan met content, design én interactie verrijken we de beleving van jouw merk of organisatie bij klanten.

Get in touch

Digitaal design

Een goed design heeft veel uitgangspunten nodig, die we zo minimaal mogelijk willen overbrengen. Rust, overzicht en visuele aantrekkingskracht. De basis is altijd jouw merkstrategie waar wij te gekke belevingen en een verhaal aan koppelen. Een ander belangrijk doel is om zo functioneel mogelijk te ontwerpen om de beste performance doelstellingen te behalen. Dat samen met top notch features en maatwerk design dat krachtig in zijn eenvoud is vertellen we ,tot in detail uitgewerkt, wat jouw verhaal is.

Wireframes & Prototyping

It’s a wrap, een bekende uitspraak wanneer iets écht klaar is. Daar kom je alleen als je ook écht tevreden bent. Daarom testen we veel, heel veel. Aan de geboorte van een project starten we met wireframes en prototyping. Om ideeën direct tot leven te brengen en te zorgen dat er voldoende tijd is om alle uitgangspunten zoals ervaring, werking, look & feel en uitvoering op verschillende (touch) devices naar onze standaard te zetten. Ook voor onszelf zijn interactieve prototypes zeer nuttig. We leren zelf over de juiste opbouw, structuur en of het gebruiksvriendelijke idee wel écht tot zijn recht komt zoals we het bedoeld hebben.

Corporate identity

Corporate identity, branding, huisstijl, give it a name. Het gaat hier vooral om het juiste verhaal, wie jij bent. Het is de basis van jouw merk. Hier komt dus strategie en creativiteit samen. Een mooi, ontroerend en verrassend traject waarin we helpen bij het ontwikkelen van jouw corporate identity die indruk zal maken op de doelgroep. Doordachte ontwerpkeuzes die ogen openen. Jouw verhaal en onze designs vormen een identiteit die er toe doet.

Illustraties & Infographics

Om je merk een extra boost te geven ontwerpen we regelmatig illustraties, infographics en iconen in huisstijl van jouw merk. Illustraties zijn handig om als extra visuele ondersteuning in te zetten, infographics om data overzichtelijk in beeld te brengen. Iconen ontwerpen we vaak als set om bepaalde onderwerpen en boodschappen nog sneller duidelijk te maken. Een vervolg stap zou nog kunnen zijn om deze ontwerpen te gebruiken voor een animatie- of explanation video’s. Get in touch voor meer informatie!

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht