Creatieve Communicatie Utrecht

Creatieve Communicatie

Wij zijn The Goodplace.
Het creatieve communicatiebureau uit Utrecht.

Intensief samenwerken en stap voor stap dingen nog beter maken

Wij zijn een jong, professioneel en betrouwbaar team met elk een eigen specialisme. Of het nou gaat om het ontwerpen van een merk, het coderen van een website of het organiseren van een ijzersterke campagne. Wij weten wat we doen. Wij verleggen de grenzen van de user experience doormiddel van innovatie en uniek design, wij leveren prachtige en inspirerende (digitale) producten

Het is onze missie om een glimlach te bezorgen, met mooie, krachtige en doelgerichte design experiences.
Wij doen dat voor uiteenlopende klanten. Van Gemeente Utrecht, Gemeente Amsterdam en de Gemeente Zwolle tot aan UW, KFC en het ANP. Maar ook de kleine MKB ondernemers helpen wij erg graag. Met kleine stappen bereik je hoge punten.

The Goodplace Gefocust.
Gepassioneerd.
Gerealiseerd.

Het is 2018. De tijd van clicks, conversie en online strategies. Een tijd waarin je niet stil kan blijven staan en mee moet rollen met alle ontwikkelingen op online gebied. Bijna beangstigend voor velen, maar een kick voor ons. Wij zijn gek op de nieuwste trends, ontwikkelingen en user experiences.
Daarom helpen wij graag bij het ontwikkelen van de mooiste ideeën en initiatieven. Altijd opzoek naar de beste samenwerking om zo tot een verbluffend resultaat te komen.

We zorgen dat je onderdeel wordt van ons team, we maken namelijk alles samen. Wij leiden wel alles, maar zonder jouw input zijn we nergens.

Daarnaast ontwikkelen we alles in eigen huis onder 1 dak. We zijn gek op maatwerk en bedenken, maken en ontwikkelen daarom alles zelf. We houden wel van Open Source, maar we houden absoluut niet van kant- en klare oplossingen.

Welkom bij The Goodplace

 • Gefocust

  Gefocust

  Goed gebrieft en vol enthousiasme storten wij ons in het concepting gedeelte. Samen ontdekken en ogen openend wandelen we door het creatieve bos om de mooiste ideeën te ontwikkelen.

 • Gepassioneerd

  Gepassioneerd

  Vol goede moed starten wij met het omvormen van ideeën naar realistisch design. We gaan opzoek naar de juiste user experience en genereren de beste codes zodat jouw online succes voor iedereen werkt.

 • Gerealiseerd

  Gerealiseerd

  Trots op het project lanceren we je product. We zorgen voor onderhoud en beheren graag al je content zodat deze optimaal blijft voor de gebruiker.

That's how we roll

We zien geen beperkingen en willen zo min mogelijk vast zitten aan een technische toepassing. We houden van het totaal plaatje en werken daarom graag zowel online als offline. Digitaal weten we ons mannetje te staan, maar ook offline leveren we sterk werk. Sterk design heeft krachtige print nodig. Onze partners leveren de mooiste resultaten.
Bij ons vind je alles onder 1 dak.

Kom eens kennis maken.

Trots voor wie wij o.a mogen werken

Communicatiebureau Utrecht

Geïnteresseerd
of meer informatie?

Neem contact op