Don't worry about a thing

Woonhome.nl

Webdesign, development

Woonhome.nl

Gehele usability update voor dé woonblog van Nederland.

De missie

Gehele usability update voor dé woonblog van Nederland.

Vintage kasten, relaxte fauteuils, designtafels en trendy lampen. Woonhome staat vól unieke meubels en trendy woonaccessoires. Zo’n 100.000 artikelen. Aan ons is gevraagd om deze site nóg verder te laten groeien. De ambitie van Woonhome is namelijk om uit te breiden naar een uniek woonplatform met minimaal 1.000.000 producten.

Woonhome.nl

Betere technieken voor websites

Om de website in performance en usability te vergroten bouwen we de website uit met slimme online tools. Voorbeelden zijn elastic search, multitags, responsive menu, custom import functies en campagne modules. Zo zijn de ideale meubels sneller vindbaar en optimaliseren we de conversie op de website.

Design voor online

We kijken niet alleen naar de techniek voor het beter vindbaar maken van de producten online. We verbeteren de vormgeving en kijken kritisch naar de online uitingen. Hun woonblog met wooninspiratie is hier een mooi voorbeeld van. Daarnaast is er de mogelijkheid om als bedrijf of particulier zelf je nieuwe designproducten en vintage meubels te verkopen. Dit proces hebben wij ook op diverse vlakken verbeterd.

Woonhome.nl

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl