FreshMeals Utrecht

Opdrachtgever

FreshMeals Utrecht

Uitingen

Branding, Webdesign, Development

Tijdsspan & team

6 maanden &

De missie

Ontwikkel een frisse webshop voor FreshMeals Utrecht

Webshop ontwerp FreshMeals Utrecht

Gezond en lekker eten, makkelijk online besteld

FreshMeals Utrecht staat voor vers en gezond eten dat op een makkelijke en snelle manier kan worden thuisbezorgd. Warm of koud, dat is aan jou.
Het lekkere eten maken lieten we aan de mannen van FreshMeals over, wij zorgden ervoor dat deze smaakvolle maaltijden gemakkelijk kunnen worden besteld op een moderne online omgeving.

FreshMeals Utrecht

Een webshop met een smakelijke touch

We zorgden voor een frisse restyle in de uitstraling van FreshMeals en ontwikkelden een overzichtelijke, smakelijke website.
De dagelijks wisselende maaltijden zijn makkelijk te plaatsen in het WordPress CMS en de orders zijn bij te houden in het maatwerk dashboard dat we ook ontwikkelden.

Wil je weten of er bepaalde ingrediënten in een maaltijd zitten waar je allergisch voor bent? Dankzij het overzichtelijke lijstje met ingrediënten ben je zo op de hoogte.

Vast voor morgen of overmorgen bestellen? Geen probleem dankzij de handige date-picker.

Binnen 4 stappen van online naar je bord.

Zodra je je maaltijd hebt gekozen en besteld gaan de mannen van FreshMeals aan de slag in hun moderne keuken. In het overzichtelijke order dashboard dat we ontwikkelden is makkelijk te zien wat er gemaakt moet worden en waar en wanneer de order moet worden bezorgd. Dankzij de makkelijke stappen op de website heb je je maaltijd zo op je bord! Nadat je maaltijd is bereidt wordt deze op de door jou aangegeven tijd thuisbezorgd. Dit kan warm of koud zijn.

FreshMeals Utrecht

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. [email protected]

Volgend project

FTE Groep

Webdesign, intranet en nieuwe huisstijl voor dé specialist in detachering en operational consultancy.