Al ruim 8 jaar partner

We werken al ruim 8 jaar samen met UW, en daar zijn we trots op! Jaren lang beheerden we de vorige website, zorgden we voor kilo’s drukwerk en hielden we de huisstijl up to date. Toch werd het tijd voor een doorontwikkeling in stijl en technische functionaliteiten. UW groeit en wil ook blijven innoveren. Zo ontwikkelden wij een vernieuwde online identiteit en verwerkten deze in een nieuwe custom WordPress website én een nieuw B2B portal waarin klanten en opdrachtgevers van UW de mooiste bloemen, afkomstig van de Flora afdeling van het bedrijf, kunnen bestellen. Denk aan de Gemeente Utrecht, welke dagelijks bloemen en planten bestellen via het systeem dat we ontwikkelden.

What we did:
• Rebranding
• Design system
• WordPress website
• Custom B2B portal
• Magazine’s
• Drukwerk

WordPress website om verhalen mee te vertellen

UW heeft verhalen te vertellen. Als sociaal ontwikkelbedrijf helpt UW mensen die kunnen en willen werken en het zelfstandig – nog – niet lukt bij het vinden van passend werk. Interviews en blogs zijn terug te vinden op de website en resulteren in mooie en inspirerende verhalen. De fotografie is net zo echt en transparant en zorgt ervoor dat UW echt laat zien wie ze zijn.

De WordPress website is gemakkelijk in beheer en doordat we rekening hebben gehouden met de digi toegankelijkheid is de alles goed te lezen voor slechtzienden.

B2B portal

UW heeft verschillende werkbedrijven waaronder UW Flora, een eigen bloembinderij waar de mooiste bloemen, boeketten en planten met de beste zorg worden verwerkt. Verschillende bedrijven en organisaties bestelden al bloemen bij ze maar dit kon een stuk beter. Zo ontwikkelden we een custom B2B portal waarin per klant en opdrachtgever een assortiment kan worden getoond en er gemakkelijk bestellingen, op factuur, kunnen worden gedaan. Een goed voorbeeld is de Gemeente Utrecht zelf. Dagelijks worden er verjaardagsboeketten, rouwkransen of bruiloftsboeketten besteld en worden deze bezorgd door UW zelf.

De B2B portal is gemakkelijk te dupliceren en op een eigen domein te zetten zodat elke opdrachtgever en afnemer van UW een ‘eigen’ omgeving heeft waar de bestellingen op gedaan kunnen worden.

Het resultaat is een modern en overzichtelijk systeem met veschillende API koppelingen, automatische facturatie en bevestiging e-mails naar de klanten toe. UW geeft haar dienstverlening hiermee een flinke boost en maakt het bestellen voor de klanten een stuk gemakkelijk en inzichtelijker. Ook voor de verwerkers van de orders is alles een stuk beter te verwerken. Denk ook aan eigen boodschappen op kaartjes die bij elk boeket bestel kunnen worden. Via een eigen printer kunnen deze per bestelling worden geprint en aan het boeket worden toegevoegd.

Tussen de Bedrijven, het personeelsblad van UW

Er werken ruim 1500 mensen bij UW. De ene is beter met computers dan de andere maar om iedereen betrokken te houden bij het merk en alle ontwikkelingen wordt er maandelijks een fysiek personeelsblad uitgegeven welke wordt verstuurd per post. Wij verzorgen maandelijks het ontwerp, het drukwerk én de versturing van het blad.

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases