Don't worry about a thing

Urban Events

Website

Urban Events

Gehele usabilitiy update voor dé verhuur specialist in VR en Race Simulators

De missie

Gehele usabilitiy update voor dé verhuur specialist in VR en Race Simulators

Urban Events
Race Simulators, Virtual Reality, Motion Simulators, Games & Augmented Reality. De website van Urban Events staat vól te gekke spellen en ervaringen. Aan ons is gevraagd om de huidige site te verbeteren om Urban Events verder te laten groeien. Een website die makkelijker te beheren is, meer tot de verbeelding spreekt, het assortiment helderder laat zien en SEO technisch sterker is.

Urban Events

Te oud om te spelen? Never.

VR, Race Simulators en de daarbij behorende games en experiences geven gegarandeerd plezier (én leerzaam) voor jong en oud op events, verjaardagen, vrijmibo’s en ga zo maar door.
Urban Events heeft een groot assortiment, professioneel personeel en snelle service. De website laat het assortiment helder en duidelijk naar voren komen, alle producten worden getoond met een heldere omschrijving, foto’s én video. Uiteraard allemaal gemakkelijk te beheren van het WordPress CMS.

Technologie voor de toekomst
De Urban Events site is gelanceerd op het betrouwbare WordPress CMS met verschillende templates. Dit maakt het mogelijk om de website op korte termijn door te ontwikkelen naar een volledig platform vol eigen landings- én productpagina’s. SEO technisch optimaal en visueel aantrekkelijk.

Het frisse kleurgebruik en speelse afbeeldingen geven de site een echt ‘levendig’ gevoel, just like a VR game. De strakke typografie zorgt voor goede leesbaarheid en opvallende C2A’s.

Urban Events

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl