Scholen helpen studenten van SHS

In maart 2020, het begin van de coronacrisis, werd studenten helpen scholieren (shs) opgericht. Samen met een team van vrijwilligers en ruim 1500 studenten hielpen ze scholieren die extra hulp nodig hadden, maar dat niet altijd konden betalen, met gratis bijles!
Sindsdien hebben ze veel geleerd en zagen veel kansen in het onderwijs. Daarom is de volle focus nu gericht op het oplossen van twee grote uitdagingen: het verminderen van het lerarentekort en bijdragen aan eerlijk onderwijs voor iedere scholier.

Shs maakt de een nieuwe generatie verliefd op het onderwijs

Shs zet jonge talenten uit MBO, HBO en WO in ter ondersteuning van onderwijsteams in heel Nederland! En dat doen ze om zo 3 belangrijke doelen te bereiken:
1. Een eerlijke(re) toegang tot onderwijs
2. Meer werkgeluk voor docenten
3. Vermindering van het lerarentekort

Aan ons werd gevraagd om binnen de, reeds ontwikkelde, nieuwe huisstijl een moderne en overzichtelijke website te maken die naadloos aansluit om de visie van Shs.
En dat deden we maar al te graag!

What we did
• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Illustration design
• Project management
• Concepting

Nieuwe online identiteit.

De nieuwe online identiteit voor Shs weerspiegelt de organisatie als geen ander. Creativiteit, transparantie, échte mensen. Het symboliseert het gevoel van alle werknemers en de drive van het bedrijf. Jonge koppen, gedreven instelling en motivatie om écht het verschil te maken.

De WordPress website die we ontwikkelden is zo dynamisch mogelijk te beheren via flexible content blocks. Een snelle campagne pagina aanmaken zonder te veel na te hoeven denken over design keuzes? No problemo. De website is zo opgebouwd dat het beheer net zo gebruiksvriendelijk is als het gebruik voor de bezoeker.

SHS Onderwijs
SHS Onderwijs
SHS Onderwijs

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases