Don't worry about a thing

Beautiful Lives

Webdesign & development

BeautifulLives

Translating friction to solution

De missie

Translating friction to solution

‘If you don’t understand people, you don’t understand business’

Dit is de slogan van BeautifulLives waar ook wij mee aan de slag zijn gegaan. BeautifulLives kwam bij ons met de vraag of we binnen korte tijd een nieuwe website voor ze konden ontwikkelen. Van design tot ontwikkeling, projectmanagement, content development en het lanceren binnen twee maanden tijd. Die uitdaging gingen wij meer dan graag aan!
BeautifulLives is een ‘creative insights and innovation agency’, gevestigd in Hilversum. Met klanten als Bol.com, ANWB, Radio 538, Schiphol en Philips kunnen ze zichzelf écht één van de betere marktonderzoekers van Nederland noemen.

Beautiful Lives

Translating friction to solution

Na een goede kennismaking en briefing zijn we BeautifulLives gaan begrijpen. De behoeften en wensen wisten we snel om te zetten in een fris ontwerp die naadloos aansloot bij de gewenste uitstraling van de organisatie.

UX & UI
Door middel van het strakke design en de slimme verdeling van verschillende vlakken is de site makkelijk, snel én overzichtelijk in te delen.
De fotografie geeft het geheel een eigen identiteit en de slogans maken het af. De fijne leesbaarheid van de tekst geeft de bezoeker een snelle inhoudelijke blik in de wereld van BeautifulLives.

Beautiful Lives

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl