Don't worry about a thing

Jet-Net & TechNet

Branding, huisstijl, website, promotieartikelen

Jet-Net & TechNet

Hoe maak je leerlingen enthousiast om met techniek aan de slag te gaan?

De missie

Hoe maak je leerlingen enthousiast om met techniek aan de slag te gaan?

Dé verbinder voor toekomst in technologie
School is voor de één leuker dan voor de ander, maar met techniek werken vinden we allemaal tof! Helemaal als je als school samen met een grote multinational mag samenwerken om jongeren bewust te make van technische vervolgsopleidingen. Zo kan er direct een antwoord worden gegeven op de uitdagingen van de toekomst!

Jet-Net & TechNet

Hét jongeren en technologie netwerk

Toen de aanvraag vanuit het PBT (Platform Bèta Techniek) bij ons binnen kwam waren we direct enthousiast. We werken al wat jaartjes voor de organisatie die is opgericht door de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Jet-Net & TechNet waren twee losse labels die samen werken om bedrijven en scholen jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding, zodat een antwoord kan worden gegeven op de uitdagingen van de toekomst.

Wij zorgen voor een nieuw label, voegden Jet-Net & TechNet samen om vanuit één sterke postitie te communiceren.

Informatief & inspiratievol
De nieuwe website van Jet-Net & TechNet is een verzameling van leuke en handige informatie, een helder overzicht van aangesloten scholen en bedrijven en inspiratievolle blogs, animaties en lesmateriaal. Doordat we een in het WordPress cms zijn gaan werken met dynamische contentblokken die vooraf zijn gedefinieerd is het voor de eindgebruiker zeer gemakkelijk om een creatieve, unieke pagina in de huisstijl van Jet-Net & TechNet aan te maken.

Dankzij het frisse kleurgebruik, de strakke vlakken en leuke iconen is er een sterke basis gevormd om zowel de zakelijke kant, scholen én jongeren aan te spreken.

De huisstijl is groots aangepakt. Zo zorgden we voor veel t-shirts, jassen, vesten, Doppers, Roll-up banners, visitekaaren, briefpapier, stickers, snoeppotten en ga zo maar door. Wederom een totaalproject waarbij we de klant overal mee konden helpen.

 

Jet-Net & TechNet

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl