Meer talenten voor technologie

Platform Talent voor Technologie (PTvT) zet zich in om alle jongeren in het onderwijs hun talenten voor technologie en ict te laten ontdekken. Dit doen ze zodat jongeren een bewuste beroepskeuze kunnen maken voor een technische opleiding. En dat is hard nodig.

Wij ontwikkelden een custom website met WordPress CMS voor de landelijke organisatie. Tevens ontwikkelden we voor één van de labels, Jet-Net & TechNet, ook de volledige identiteit, branding en website. Als extra online communicatiemiddel ontwikkelden we nog een maatwerk beeldbank waar veel, gratis, technische foto’s beschikbaar zijn om altijd de juiste kwaliteit communicatiemiddelen te ontwikkelen; de Techniekbeeldbank.

Sinds jaren een hele prettige partner!

Bundeling van krachten

Platform Talent voor Technologie is een publiek-private samenwerking van werkgevers- en werknemersorganisaties en de ministeries van OCW, EZK en SWZ, waarbinnen de kennis en ervaring van TechniekTalent.nu en Platform Bèta Techniek is gebundeld.

Op basis van opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring inspireren en ondersteunen ze het onderwijs en het bedrijfsleven om de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de technische beroepspraktijk te laten zien. Ze werken via verschillende labels en programma’s intensief en vraaggestuurd in de regio samen met bedrijven, scholen en (lokale) overheden.

Wij ontwerpen veel infographics, whitepapers, illustraties én animaties voor de organisatie. Zo ook de website van PTvT. Een moderne, frisse website met mogelijkheid tot het plaatsen van vele documenten in de kennisbank. Een handige filter maakt het mogelijk om snel het juiste te vinden.

What we did

• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Custom employee portal
• Whitepapers & andere verslagen

 

Inspireer jongeren met gratis rechtenvrije beelden!

De TechniekBeeldbank is dé plek voor gratis beelden van leren en werken in de technologie. De inspirerende foto’s en video’s kunnen gebruikt worden om jongeren te enthousiasmeren voor een technische studie of carrière.

De TechniekBeeldbank is kosteloos in gebruik! Iedereen kan zonder account direct foto’s en video’s downloaden.

Wij ontwikkelden deze custom beeldbank met een WordPress CMS en biedt voor vele een perfecte uitkomst om die ene uiting net even mooier te maken. Via een eigen profiel beheer je alle favorieten, vind je je recente downloads terug en krijg je inzicht in unieke foto’s en video’s.

Met veel gebruikers downloads is het platform een groot succes te noemen.

PTvT
PTvT

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases