P&O Partner

Webdesign, huisstijl, jaarverslag

P&O Partner

Ontwikkel een overzichtelijke, persoonlijke website inclusief koppelingen met bestaand CRM systeem.

De missie

Ontwikkel een overzichtelijke, persoonlijke website inclusief koppelingen met bestaand CRM systeem.

P&O Partner is bewezen succesvol. Ze vullen nagenoeg elke exclusieve opdracht in en worden gevraagd én teruggevraagd bij verschillende klanten en opdrachtgevers.
Wij vonden het dan ook erg leuk om kennis te maken en ze te adviseren met ons specialisme, het vernieuwen van de identiteit en online positionering.

We zorgden voor een moderne en betrouwbare uitstraling voor de website en haalden deze los van het huidige CRM systeem zodat ook het beheren van de website een stuk makkelijk en sneller zou gaan. De koppeling met het CRM bleef wel bestaan, zo worden vacatures beheerd in het CRM en komen deze naar voren op de WordPress website.

P&O Partner

Ruim 20 jaar dé specialist in HR-functies

Zakelijk en betrouwbaar
Ruim 20 jaar gespecialiseerd in search, werving & selectie en interim-management van HR-functies. Dat is P&O Partner.
Ze werken voornamelijk in de zakelijke markt, en dan is het lastig om een echt eigen identiteit te hebben. Daarom klopten ze bij ons aan.
P&O Partner was op zoek naar een vaste partner voor alle grafische uitingen maar ook naar een partij die de huidige website opnieuw kon opzetten.

Zowel offline als online de partner voor P&O Partner
Naast de website gaven we ook de huisstijl van P&O Partner een nodige update. Een fris en helder kleurenpalet samen met een consistente typografie vormde de basis van een zakelijke, moderne en eigenzinnige huisstijl. Het jaarverslag kreeg ook een flinke update, nog wel geprint op hoogwaardig kwaliteit papier met een moderne look & feel. Zien? Check de link: Jaarverslag P&O Partner 2017.

P&O Partner

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. [email protected]

Volgend project

Woonhome.nl

Woonhome, de website boordevol unieke woonproducten voor in en rondom jouw huis