Vertrouwde expertise in een nieuwe stijl

People Select is specialist in het vinden van de beste executives voor commerciële posities in FMCG, (r)etail en consumer goods met een krachtig netwerk tot en met C-level. Vertrouwd partner bij het invullen van vaste en interim functies voor multinationals, familiebedrijven, private equity en scale-ups.

Aan ons werd gevraagd om de verschillende labels te combineren tot één sterk merk met een nieuwe huisstijl en bijpassende WordPress website. Een mooi project waar we enthousiast op terug kijken.

What we did

• Wireframes
• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Fotografie
• Merkstratefie
• Branding
• Project management

Een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever

Al sinds 1995 levert People Select maatwerk aan multinationals, familiebedrijven, investeerders en scale-ups en zijn ze een betrouwbare partner voor vaste en interim functies in sales, trade marketing, marketing, innovation & digital, (r)etail, category management, inkoop en e-commerce. Het draait enkel en alleen om duurzame matches tussen kandidaat en opdrachtgever.

Voor ons mooie kernwaarden om mee aan de slag te gaan. Tijden verschillende sessies hebben we de essentie van People Select weten te achterhalen en konden we aan de slag met een nieuwe merkstrategie, positionering en een volledige rebranding van het merk. Deze sessies leiden tot een mooie ontwikkeling met een sterk resultaat.

De nieuwe identiteit staat voor persoonlijke aandacht en kennis. People Select kan zich nu écht positioneren als the Insider op het gebied van executive search in verschillende segmenten.

Fotografie, rebranding & een nieuwe website

Doordat er aandacht besteed kon worden aan het hele plaatje namen we ook de fotografie op ons. Nieuwe team foto’s en bureaufoto’s maakten het geheel af. Alles in lijn met de nieuwe huisstijl en richtlijnen. Consistentie is key, en zeker voor een merk als People Select.

People Select
People Select
People Select

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases