Don't worry about a thing

Parrano

Website Parrano.nl

Friesland Campina

Hoe maak je een internationaal merk makkelijk online bereikbaar?

De missie

Hoe maak je een internationaal merk makkelijk online bereikbaar?

Twee online omgevingen voor Parrano
Parrano kaas is speciaal gemaakt voor jouw favoriete pasta, lasagne, risotto en salade. Ietsje zoet, nootachtig en lekker pikant. Door de unieke receptuur smelt de kaas perfect en maak je elk Italiaans gerecht écht af. In samenwerking met Kenny Timmer ontwikkelden we twee websites voor Parrano. Het merk van Friesland Campina voor Italiaanse strooikazen.

Parrano

Maak jouw Italiaanse gerecht écht af!

De vernieuwde website van Parrano: snel, gemakkelijk, maar vooral met lekkere gerechten afgetopt met Parrano!
Iedereen die geniet van Italiaans koken, weet dat een goede kaas het gerecht écht afmaakt. De nieuwe website laat heerlijke Italiaanse gerechten zien, waardoor je meteen zin krijgt in Italiaans eten koken.

De nieuwe website van Parrano zit vol leuke informatie! Verassende recepten, leuke weetjes en facts, handige productinfomratie en nieuwsberichten. Benieuwd waar jij de heerlijke Parrano kazen kunt halen? Check de site voor supermarkten bij jou in de buurt!

Dankzij de handige en snelle navigatie structuur en opbouw van de site ben je nooit lang op zoek. De beheerders kunnen snel en efficiënt de website beheren via het WordPress CMS. Mobiel is de site ook optimaal, korte laadtijden en snelle navigatie mogelijkheden.

Parrano

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl