Maak jouw Italiaanse gerecht écht af!

Parrano kaas is speciaal gemaakt voor jouw favoriete pasta, lasagne, risotto en salade. Ietsje zoet, nootachtig en lekker pikant. Door de unieke receptuur smelt de kaas perfect en maak je elk Italiaans gerecht écht af. In samenwerking met Kenny Timmer ontwikkelden we twee websites voor Parrano. Het merk van Friesland Campina voor Italiaanse strooikazen.

What we did

• Development
• Project management

Twee online omgevingen voor Parrano

De vernieuwde websites van Parrano: snel, gemakkelijk, maar vooral met lekkere gerechten afgetopt met Parrano!
Iedereen die geniet van Italiaans koken, weet dat een goede kaas het gerecht écht afmaakt. De nieuwe websites laten heerlijke Italiaanse gerechten zien, waardoor je meteen zin krijgt in Italiaans eten koken.

De nieuwe website van Parrano zit vol leuke informatie! Verassende recepten, leuke weetjes en facts, handige productinformatie en nieuwsberichten. Benieuwd waar jij de heerlijke Parrano kazen kunt halen? Check de site voor supermarkten bij jou in de buurt!

Dankzij de handige en snelle navigatie structuur en opbouw van de site ben je nooit lang op zoek. De beheerders kunnen snel en efficiënt de website beheren via het WordPress CMS. Mobiel is de site ook optimaal, korte laadtijden en snelle navigatie mogelijkheden.

Parrano
Parrano
Parrano
Parrano

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases