Don't worry about a thing

LVVP

Website & dashboard design, website development

LVVP

Hoe creëer je één online portal voor ruim 2400 leden?

De missie

Hoe creëer je één online portal voor ruim 2400 leden?

Hét online portal voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten
Regeltjes. Daar hebben we er genoeg van! Soms zijn ze allemaal maar lastig te ontdekken of te achterhalen en zo ook is dat voor de Nederlandse vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten. En daar is de LVVP voor om het makkelijker te maken. Via een eigen online omgeving beheer je al je data, visitaties, updates en gegevens én ben je vindbaar voor mensen je die écht nodig hebben.

LVVP

Een maatwerk dashboard voor alle vrijgevestigde ggz-professionals in Nederland.

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. De LVVP is actief in de lobby en belangenbehartiging voor de vrijgevestigde ggz-professional en biedt advies, ondersteuning en training aan leden. Een moderne en gebruiksvriendelijke website is een must om alle leden op de juiste manier te kunnen voorzien van alle informatie, updates en events.

Uitstraling en realisatie
Door gebruik te maken van de frisse huisstijl kleuren en een aantal nieuwe toevoegingen samen met vriendelijke illustraties en sterke typografie heeft de website een eigentijdse, jonge- én professionele uitstraling gekregen. Vanwege de hoeveelheid informatie, functies en mogelijkheden binnen de site was het noodzakelijk om de UX van te voren heel helder te hebben. Binnen een aantal vaste templates is een website met ruim 60 pagina’s en een zeer uitgebreid dashboard ontwikkeld binnen 12 maanden tijd. Technisch is deze website gerealiseerd met een WordPress CMS, het dashboard is ook op basis van WordPress ontwikkeld. De front-end beheer mogelijkheid voor de beheerders maakt het nog makkelijker om de website, dashboard, leden, visitaties en nieuwsbrieven te beheren.

LVVP

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl