Don't worry about a thing

LVVP

Website & dashboard design, website development

LVVP

Ontwikkel een gebruiksvriendelijke website & 'Mijn LVVP' omgeving

De missie

Ontwikkel een gebruiksvriendelijke website & 'Mijn LVVP' omgeving

Een mooi hoofdkantoor in Utrecht en een website met ruim 2.400 leden maakt de LVVP een gerenomeerde maar groeiende vereniging van vrijgevestigde eerstelijns/gz-psychologen, psychotherapeuten en klinisch (neuro)psychologen. Ons werd gevraagd om de website een update te geven, een maatwerk dashboard voor de leden te maken en een front end CMS voor de beheerders te ontwikkelen.

LVVP

Een maatwerk dashboard voor alle vrijgevestigde ggz-professionals in Nederland.

LVVP staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten. De LVVP is actief in de lobby en belangenbehartiging voor de vrijgevestigde ggz-professional en biedt advies, ondersteuning en training aan leden. Een moderne en gebruiksvriendelijke website is een must om alle leden op de juiste manier te kunnen voorzien van alle informatie, updates en events.

Uitstraling en realisatie

Door gebruik te maken van de frisse huisstijl kleuren en een aantal nieuwe toevoegingen samen met vriendelijke illustraties en sterke typografie heeft de website een eigentijdse, jonge- én professionele uitstraling gekregen. Vanwege de hoeveelheid informatie, functies en mogelijkheden binnen de site was het noodzakelijk om de UX van te voren heel helder te hebben. Binnen een aantal vaste templates is een website met ruim 60 pagina’s en een zeer uitgebreid dashboard ontwikkeld binnen 12 maanden tijd. Technisch is deze website gerealiseerd met een WordPress CMS, het dashboard is ook op basis van WordPress ontwikkeld. De front-end beheer mogelijkheid voor de beheerders maakt het nog makkelijker om de website, dashboard, leden, visitaties en nieuwsbrieven te beheren.

LVVP

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl