Don't worry about a thing

Karel 5

Branding, huisstijl, website, hotel signing, menukaarten, drukwerk

Karel 5

Hoe vernieuw je een brand van klassiek naar modern?

De missie

Hoe vernieuw je een brand van klassiek naar modern?

Nieuw design, met smaak.
Bijzonder uit eten gaan en slapen in een voormalig klooster in de binnenstad van Utrecht. Grand Hotel Karvel V maakt het waar.
Om het restaurant, de bistro en de evenement zalen een eigen identiteit te geven is er gekozen om een nieuw merk voor deze outlets op te zetten: Karel 5.

Dezelfde hoogstaande kwaliteit in een modern jasje. Aan ons werd gevraagd om de complete identiteit te verzorgen waar wij uiteraard geen nee tegen konden zeggen. Als echte Utrechters voelden we ons vereerd om één van de mooiste horeca locaties van Utrecht te voorzien van een nieuwe identiteit.

Karel 5

Karel 5 - Gastro • Bistro • Events

Na een leuke brainstormsessie kwamen we op het idee om alles wat de brasserie, het restaurant, de vergaderzalen én het hotel te bieden heeft te combineren in één modern, uniek, speels maar strak en zakelijk logo.

Vervolgens gingen we aan de slag met het ontwerp van de vele huisstijl dragers die Karel 5 en het hotel Grand Hotel Karel V heeft. Van menukaarten voor het restaurant en de bistro tot aan visitekaarten, schorten, chocoladerepen, houten menukaarten, lederen kaften voor de menukaarten en leuke infographics.

Een totaal project waar je u tegen zegt

Naast het ontwerpen van een nieuwe merkidentiteit en de website maakten we nog een hele hoop andere dingen.
Zo verzorgden we een compleet nieuwe menukaarten set die gemakkelijk zelf door het restaurant te wijzigen zijn aangezien de menukaart nogal eens verandert.

Daarnaast zorgden we voor een hele hoop, ja echt veel, signing voor het restaurant, de vergader- en trouwzalen én het hotel.
De moderne vormgeving van de signing werd versterkt door het statige klooster waar Karel 5 en Grand Hotel Karel V in gevestigd zijn.

Karel 5

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl