Karel 5

Branding, huisstijl, website, hotel signing, menukaarten, drukwerk

Karel 5

Merkidentiteit en online positionering voor Karel 5.

De missie

Merkidentiteit en online positionering voor Karel 5.

Nieuwe uitstraling, dezelfde kwaliteit

Wat voorheen het welbekende Grand Restaurant Karel V was met zijn unieke allure en statige uiterlijk is sinds 2016 gemoderniseerd in zijn uiterlijk en is voorzien van een nieuw label: Karel 5 Gastro • Bistro • Events.
Dezelfde hoogstaande kwaliteit in een modern jasje. Aan ons werd gevraagd om de complete identiteit te verzorgen waar wij uiteraard geen nee tegen konden zeggen. Als echte Utrechters voelden we ons vereerd om één van de mooiste horeca locaties van Utrecht te voorzien van een nieuwe identiteit.

Karel 5

Karel 5 - Gastro • Bistro • Events

Na een leuke brainstormsessie kwamen we op het idee om alles wat de brasserie, het restaurant, de vergaderzalen én het hotel te bieden heeft te combineren in één modern, uniek, speels maar strak en zakelijk logo.

Vervolgens gingen we aan de slag met het ontwerp van de vele huisstijl dragers die Karel 5 en het hotel Grand Hotel Karel V heeft. Van menukaarten voor het restaurant en de bistro tot aan visitekaarten, schorten, chocoladerepen, houten menukaarten, lederen kaften voor de menukaarten en leuke infographics.

Karel 5

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. [email protected]

Volgend project

Beat Batten

Website ontwikkeling voor Stichting Beat Batten