BBQProof

Opdrachtgever

BBQProof

Uitingen

Website & Blog design

Tijdsspan & team

3 maanden &

De missie

Ontwikkel een smakelijke en stoere blogwebsite voor dé BBQ bazen van Nederland

Dé BBQ experts van Nederland.

BBQProof kwam bij ons met de vraag of we ze wilden helpen met het ontwikkelen van een modern, snel, en gebruiksvriendelijk blog. Het liefst maatwerk, geen templates. Daar houden we van. We ontwikkelen namelijk enkel maatwerk. Na een leuke briefing met wat flessen bier (ja dat hoort bij projecten als deze) hadden we een goed beeld van de wensen en eisen en zijn we gaan schetsen. Heldere wireframes, strakke vormgeving en een consistente, stoere mannelijke (maar ook aantrekkelijk voor vrouwen) stijl kwamen we al snel in de buurt van de wens van de klant. Tijdens het ontwerpen liep het water ons regelmatig in de mond, wat een lekkere recepten staan er op deze blog…

BBQProof

BBQProof, dé blog over BBQ

BBQ’en is gewoon heel leuk om te doen, dat vindt iedereen! Lekker buiten met familie of vrienden genieten van heerlijke gerechten met een lekker drankje erbij. Weer of geen weer, BBQ’en heeft altijd zo zijn charme. De mannen van BBQproof vinden dit natuurlijk ook en staan het liefst elke dag buiten achter de bbq iets lekker te grillen. Dankzij hun ervaring en goede smaak delen ze de lekkerste recepten met de rest van de wereld via hun nieuwe online blog!

SEO & Advertisement
De website van BBQProof moet het hebben van vindbaarheid en social media. Dankzij de slimme opbouw van pagina’s, het schrijven van blogs en aanmaken van snelle landingspagina’s blijft de website dynamisch en goed scoren op Google. Ook op social media doet BBQProof het goed, met ruim 2.000 likes binnen een jaar gaat het prima voor de twee mannen. Dankzij de vele advertenties die op de website worden gezet door bijvoorbeeld afnemers als Weber is de aanloop nog beter.

BBQProof

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. [email protected]

Volgend project

Jet-Net & TechNet

Re-branding voor hét technologie netwerk tussen bedrijven en scholen