MARK, een echte, verticale Utrechtse buurt

Met een eigen karakter, stevig verankerd in z’n omgeving nabij het NS-station Leidsche Rijn. Een verticaal en inclusief dorp dat mensen verbindt, laat samenleven en gezond houdt. MARK brengt natuur, sporten en wonen samen, voor de bewoners en de omgeving. Iedereen is welkom bij MARK.

In opdracht van onze vaste parter Dietz Communicatie & Strategie én ontwikkelcombinatie KEES: Koopmans Bouwgroep (TBI), J.P. van Eesteren (TBI) en vastgoedontwikkelaar Stadswaarde, ontwierpen en ontwikkelden wij een unieke website waar de bezoeker op de hoogte kan blijven van alle stappen rondom dit mooie project. Zodra het zo ver is kan men zich inschrijven bij interesse voor een woning in een van deze bijzondere torens.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Bij MARK wordt er écht naar je geluisterd. Doordat het project nu volop in de ontwikkelfase zit wordt er goed naar de omgeving geluisterd. Zo kan je op de website input geven wat je graag wilt terugzien op het groene plein, wat de beste opties zijn voor mobiliteit en verkeer, duurzaamheid, gezondheid en samenleven. Alles samen maakt dat dit niet zomaar een ontwikkelproject is, maar écht eentje die er toe doet en verandering brengt.

Via handige enquete integraties, formulieren en een tijdlijn volg je het project op de voet. En dat kunnen we je zeker aanraden.

What we did

• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Project management

MARK Utrecht
MARK Utrecht

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases