Nieuw design, met smaak.

Bijzonder uit eten gaan en slapen in een voormalig klooster in de binnenstad van Utrecht. Grand Hotel Karvel V maakt het waar.
Om het restaurant, de bistro en de evenement zalen een eigen identiteit te geven is er gekozen om een nieuw merk voor deze outlets op te zetten: Karel 5.

Dezelfde hoogstaande kwaliteit in een modern jasje. Aan ons werd gevraagd om de complete identiteit te verzorgen waar wij uiteraard geen nee tegen konden zeggen. Als echte Utrechters voelden we ons vereerd om één van de mooiste horeca locaties van Utrecht te voorzien van een nieuwe identiteit.

Branding met een échte betekenis

Het nieuwe logo van Karel 5 is modern, sprekend en uniek door het gebruik van de vele icoontjes. Alles wat Karel 5 te bieden heeft, is verwerkt in het logo. Van uitmuntend goed eten, drinken en genieten tot vergaderen of trouwen in één van de mooie zalen of tuinen.

What we did

• Fotografie
• Rebranding
• Interior design
• Way finding

Een totaal project waar je u tegen zegt

Naast het ontwerpen van een nieuwe identiteit verzorgden we ook voor alle menukaarten, wijnkaarten, way finding in het hotel, signing buiten en in de tuinen, verlichte borden en kleding.

Karel 5
Karel 5
Karel 5
Karel 5

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases