Don't worry about a thing

Kanker doet veel met je

Webdesign, development

Kanker.nl / BlueMonque

Kanker heeft grote invloed op je leven

De missie

Kanker heeft grote invloed op je leven

Kanker kan grote gevolgen hebben voor je werk, je relaties en je dagelijks leven. Alles is anders. Dat kan je boos, onzeker, eenzaam of somber maken. Veel mensen met kanker hebben dit soort gevoelens. Dat kan tijdens de behandeling zijn of nog jaren daarna.

Het is belangrijk om over dit soort gevoelens te praten. Er zijn verschillende mensen en organisaties die je kunnen helpen.

Om online al informatie op te kunnen doen ontwikkelden we een informatieve, overzichtelijke website in opdracht van BlueMonque.

Kanker doet veel met je

Kanker heeft grote invloed op je leven

Het is belangrijk om te praten over je gevoelens. Dat kan opluchten. Bovendien kunnen anderen je beter helpen als ze weten hoe het met je gaat. Zo sta je er niet helemaal alleen voor. De website die we ontwikkelden is informatief en makkelijk in gebruik. We hebben gezorgd voor een website met een hoog contrast zodat deze goed leesbaar is. Dankzij de contrast switch kan de website ook voor slechtzienden makkelijker bekeken worden.

Voorleesfunctie

Dankzij de handige voorleesfunctie kunnen teksten op de website woorden voorgelezen. Op deze manier is de informatie op de website voor bijna iedereen toegankelijk.

Kanker doet veel met je

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl