Don't worry about a thing

IPSO Inloophuizen

Website development

Bluemonque / IPSO

Brancheorganisatie IPSO versterkt de inloophuizen zodat zij mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat kunnen bieden

De missie

Brancheorganisatie IPSO versterkt de inloophuizen zodat zij mensen met kanker en hun naasten psychosociale zorg op maat kunnen bieden

Als je een IPSO-huis binnenstapt voel je het meteen: ik ben hier welkom. De warme, huiselijke sfeer waarin je wordt ontvangen door mensen die weten wat de impact van kanker is, voelt als thuiskomen. Er wordt dan ook niet over bezoekers of patiënten gesproken, maar over gasten. Gasten staan altijd centraal. Bij IPSO focussen ze op kwaliteit van leven, waarbij er wordt uitgegaan van de behoefte van de gast. Wat is op dit moment voor de gast van belang om in zijn kracht te staan? Waar kunnen inloophuizen als vangnet dienen? Aan ons werd gevraagd om in samenwerking met partner BlueMonque een moderne website te ontwikkelen welke het verhaal en alle locaties van IPSO op een heldere manier laat zien.

IPSO Inloophuizen

Met 75 IPSO inloophuizen is er altijd één bij je in de buurt

En wij zorgden ervoor dat deze gemakkelijk te zoeken én te vinden zijn op de website. Een handige (makkelijk te beheren) Google Maps kaart met zoekfunctie maakt het vinden van een locatie gemakkelijk.
Elke locatie heeft een eigen pagina met achterliggende informatie en contactgegevens. Zo vind je altijd wel een plek waar je je fijn bij voelt.

Al enige jaren werken we samen met BlueMonque, een vaste partner waarmee  we de mooiste (web)applicaties ontwikkelen. Zo ook de website voor IPSO. We gebruikten WordPress als CMS en ontwikkelden een maatwerk website waar de organisatie nog vele jaren mee vooruit kan. De inspirerende verhalen van gasten, artsen en leden maakten ook dit project weer aangrijpend en mooi. Met veel passie werkten we aan dit mooie project.

IPSO Inloophuizen

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl