Het verbeteren en realiseren van maatschappelijke doelen

Hiemstra & de Vries heeft een missie in de publieke sector; de adviseurs en trainers helpen organisaties die beter willen worden in het realiseren van maatschappelijke doelen. En dat doen ze door samen nieuwe perspectieven te creëren, de wijze van organiseren krachtig en eenduidig te maken en mensen en teams te laten groeien in hun professionaliteit.

Hniemstra & de Vries is al jarenlang een trouwe opdrachtgever van ons. We helpen bij het ontwikkelen van online oplossingen zoals de website én geven we vorm aa huisstijl elementen.

Zo ontwikkelden we een aantal jaar geleden een moderne WordPress website en stapte de organisatie af van de verouderde toenmalige Joomla website. We gaven het logo een update door er een vernieuwd kleurenpalet aan toe te voegen en zorgden we voor frisse fotografie om het merk een moderne update te geven.

Tijd voor vernieuwing

Doordat de organisatie altijd in beweging is en blijft innoveren kwamen we er achter dat de website toch een nieuw jasje kon gebruiken. We zorgde ervoor dat de algehele flow een flinke update kreeg waardoor de navigatie in de website sterk werd verbeterd. Het grote aanbod aan diensten, verhalen en expertises is nu gemakkelijker te vinden én te lezen en daarmee is de website een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Een geoptimaliseerde WordPress website

De nieuwe website die we ontwikkelden is zo ingericht dat het beheer optimaal is. Binnen no time kunnen de beheerders van de website berichten uitlichten, downloads toevoegen en urgente artikelen delen. Doordat er ook veel ruimte voor beeld is voorkomen we dat de website wordt overspoelt met tekst maar is er eerder een magazine gevoel aanwezig tijdens het lezen van de teksten.

Hiemstra & de Vries
Hiemstra & de Vries

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases