Terug naar de kern van organisatieontwikkeling.

Met ruim 40 organisatieontwikkelaars maakt Hiemstra & de Vries een maatschappelijk verschilt dat er écht toe doet. Diverse toekomstgerichte oplossingen worden op maat gemaakt en aangeboden. Aan ons werd gevraagd om een moderne, vernieuwende website te ontwikkeling die nét even anders was dan die van de rest.

Hiemstra & De Vries is als adviesbureau voor de publieke sector in 2004 opgericht door Jaring Hiemstra en Joscha de Vries. Vanuit hun ambitie om als externe adviseur bij te dragen aan een sterke overheid. Hiemstra & De Vries groeide en verwierf de afgelopen 17 jaar een duidelijke en stevige positie in de markt voor hoogwaardige adviesbureaus in de publieke sector. De adviseurs van Hiemstra & de Vries vind je dagelijks terug in verschillende organisaties gericht op het realiseren van maatschappelijke impact. Met de mooie waarde waarin ze zeggen het belangrijk vinden om één kantoor te zijn waarin er een grote overtuiging is dat de waarde van samenspel een goed bureau vormt namen wij dit project maar al te graag aan. Een brede blik op de maatschappij vormt een beter advies. En die brede blik zetten wij in bij goed design

Vernieuwd en verbeterd

Het vernieuwde Hiemstra & de Vries heeft een frissere uitstraling gekregen, een verbeterde gebruiksvriendelijkheid voor zowel de beheerder als de bezoeker en verschillende, uiteenlopende functionaliteiten die de producten, diensten en verhalen van de organisatie nog beter vertellen.

Doordat we gekozen hebben voor het verbeteren van het totaalplaatje is er rekening gehouden met de volledige UX en UI zodat de eindgebruiker snel en gemakkelijk alle relevante informatie vindt. De nieuw geschreven content, fotografie én design geven het geheel een rustige, maar wel aanwezige en prettig leesbare uitstraling.

Wordpress CMS

Het oude Hiemstra & de Vries was gebouwd in Joomla. Wij adviseerden naar een makkelijker en vooral gebruiksvriendelijker CMS te gaan. WordPress. Vele malen beter voorbereid op de toekomst. Dankzij de modulaire opbouw schaalt de site mee in de ontwikkelingen van organisatieontwikkeling. Het is een sterk en veilig CMS, met veel mogelijkheden. De beheerders van de website maken binnen no time nieuwe artikelen aan, passen teksten aan en delen whitepapers en andere downloads gemakkelijk via social media kanalen.

What we did

• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Fotografie
• Rebranding
• Project management

Hiemstra & De Vries
Hiemstra & De Vries
Hiemstra & De Vries

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases