Don't worry about a thing

FTE Groep

Branding, website & onderhoud

FTE Groep

Update de huisstijl en vertaal de merkvisie door naar online

De missie

Update de huisstijl en vertaal de merkvisie door naar online

Wij realiseren ambities
Dat is de ambitie van FTE Groep, partner zijn bij het realiseren van ambities. Dat drijft de organisatie en dat is waar ze energie van krijgen.
Sinds 2006 zijn ze hier mee bezig en sinds 2016 werken wij met FTE samen. De nieuwste website staat net online. Het merkverhaal, en de visie worden duidelijk verteld, de cultuur komt naar voren en dit samen met een compleet nieuw design maakt het online verhaal van FTE krachtig, duidelijk en inspirerend.

FTE Groep

Ga mee op reis met FTE.

FTE laat graag zien waar ze vandaan komen en waar ze nu staan, maar nog belangrijk; waar ze naartoe gaan. Samen met de beste mensen werken ze aan een mooiere toekomst als business improvers. Opgericht in 2006 naar een organisatie van circa 80 enthousiaste en ongelooflijk toegewijde specialisten en consultants. Met een sterke en unieke oranje cultuur.

Al enige jaren beheren wij de huisstijl van FTE en ontwikkelen verschillende (online) tools voor ze. Van custom made dashboard omgevingen voor personeel en opdrachtgevers tot sales platformen en presentatie websites voor nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Daarnaast hebben we het kantoor van FTE een flinke upgrade mogen geven met frisse, inspirerende mural designs. Overal wordt de FTE taal gesproken.

FTE Groep

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl