Don't worry about a thing

FTE Groep

Branding, website & onderhoud

FTE Groep

Hoe creëer je een frisse look & feel voor business improvers?

De missie

Hoe creëer je een frisse look & feel voor business improvers?

Wij realiseren ambities
Sterke slogan vonden we! Daar kunnen we wel wat mee. Een beetje durven is goed. FTE Groep is een organisatie waar ze energie krijgen van het realiseren van ambities, op elk niveau. Al sinds 2006 werken we met ze samen en sinds 2019 ontwikkelden we een compleet vernieuwde huisstijl voor zowel offline als online.Het merkverhaal, en de visie worden duidelijk verteld, de cultuur komt naar voren en dit samen met een compleet nieuw design maakt het online verhaal van FTE krachtig, duidelijk en inspirerend.

FTE Groep

Ga mee op reis met FTE.

FTE laat graag zien waar ze vandaan komen en waar ze nu staan, maar nog belangrijk; waar ze naartoe gaan. Samen met de beste mensen werken ze aan een mooiere toekomst als business improvers. Opgericht in 2006 naar een organisatie van circa 80 enthousiaste en ongelooflijk toegewijde specialisten en consultants. Met een sterke en unieke oranje cultuur.

Al enige jaren beheren wij de huisstijl van FTE en ontwikkelen verschillende (online) tools voor ze. Van custom made dashboard omgevingen voor personeel en opdrachtgevers tot sales platformen en presentatie websites voor nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Daarnaast hebben we het kantoor van FTE een flinke upgrade mogen geven met frisse, inspirerende mural designs. Overal wordt de FTE taal gesproken.

FTE Groep

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl