Don't worry about a thing

ETP

Website development

ETP / BlueMonque

The beautiful pride of corporate fashion

De missie

The beautiful pride of corporate fashion

Bij ETP ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze de mooist mogelijke bedrijfskledingcollecties. ‘Het is mooi te zien hoe trots uiteindelijk onze collecties worden gedragen’. Aldus ETP.
Trotse mensen zijn mooi. Trotse medewerkers stralen, verbinden, hebben zelfvertrouwen en zijn het mooiste visitekaartje van elk bedrijf. Daarin schuilt ook de mooi van ETP. Het trotse mooi van ETP.

In opdracht van BlueMonque (ontwerp) en ETP ontwikkelden we een moderne, responsive informatieve website vol mooie foto’s en pakkende teksten. Het resultaat is krachtige, unieke website met integratie van WordPress als CMS. Hiermee kan ETP de website gemakkelijk zelf beheren en altijd up to date houden. Wij zorgen voor maandelijks onderhoud zoals updates van plugins, back-ups en algemene veiligheidszaken.

ETP

Unieke bedrijfskleding op maat, dat is ETP.

Bij ETP wordt er ontworpen, ontwikkeld én geproduceerd aan de mooist mogelijke bedrijfskleding. Exclusief voor de klant.
Denk aan klanten als T-Mobile, Efteling, Carré, Tui, ABN Amro en het Rijksmuseum.

 

TGP & BlueMonque, partners sinds 2015

We zijn al een aantal jaar vaste partner van BlueMonque als het gaat om website ontwikkeling en ondersteuning bij grafisch- én website ontwerp.
Zo ook bij dit project voor ETP. Een fijne samenwerking leidde tot een goed resultaat waar ETP, BlueMonque én wij blij van worden.

ETP

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl