Don't worry about a thing

Dietz

Website ontwerp en ontwikkeling

Dietz

Ontwikkeling moderne website met focus op diversiteit van de organisatie

De missie

Ontwikkeling moderne website met focus op diversiteit van de organisatie

Dietzers (de werknemers van Dietz) staan bewust in het leven en bij alles wat ze doen, ze streven ernaar ons land een beetje mooier te maken. Ze gebruiken daarbij een uitgebreid netwerk tot in de haarvaten van het land en gebruiken hun vermogen om snel nieuwe netwerken op te bouwen en energie aan complexe processen toe te voegen.

Deze mooie beloften die worden nagekomen kwamen online niet tot hun recht en verdienden een mooie online presensce. Aan ons werd gevraagd om deze mooie aanvraag te realiseren. We ontwikkelden een maatwerk WordPress website met een heldere navigatie een moderne showcase pagina en inspirerende kennisbank.

Dietz

Altijd een oplossing

Dietz werkt aan projecten op lokaal, regionaal en nationaal niveau in acht domeinen:
Vastgoed, Transformatie en erfgoed, Gebiedsontwikkeling, Infrastructuur, Veiligheid, Economie, Energie, Sport

Binnen deze domeinen worden verschillende diensten geleverd. Om dit alles overzichtelijk te houden ontwikkelden we een heldere sitemap en navigatie waarna we overgingen in het ontwerpen van de wireframes om zo de basis van de website te bepalen.

 

De wat verouderde uitstraling kon wel een opfris beurtje gebruiken. We kozen voor een frisse nieuwe kleur blauw en een wat donkerdere steunkleur. De nieuwe typografie, vernieuwd beeldgebruik en kortere copy zorgden voor een fris geheel waar Dietz nog lang mee vooruit kan. Daarnaast is de website optimaal in gebruik voor de beheerders. Nieuwe case? Binnen no time online!

Dietz

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl