Don't worry about a thing

Café Par Hasard

Website ontwerp en ontwikkeling

Café Par Hasard

Smaakvolle website voor alle vestigingen van Par Hasard

De missie

Smaakvolle website voor alle vestigingen van Par Hasard

De beste handgemaakte frites en goede wijn
Bij Par Hasard willen ze dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer.

Aan ons werd gevraagd om een unieke maar overzichtelijke website te ontwikkelen met een WordPress CMS. Er zijn verschillende locaties van Par Hasard verspreid door Nederland en elke locatie moet zijn eigen pagina met reserveermodule hebben. Een leuk project, maar we kregen vaak trek tijdens het werken hieraan..

Café Par Hasard

Ambachtelijk, laagdrempelig en bourgondisch

Alle gerechten worden dagelijks ambachtelijk bereid bij Par Hasard. Het leuke is dat, naast dat iedereen welkom is, de friterie doorloopt in een sfeervol café met prominente bar. Dus heb je trek in goede frites mayo met een glas champagne, no promblem.
Met de Maastrichste herkomst van de eigenaren staat het wel goed met de gastvrijheid, gezelligheid en traditionele gerechten.
Dikke aanrader dus.

Reserveersysteem per locatie
Par Hasard heeft een aantal locaties in Nederland. Op de nieuwe website kan je gemakkelijk reserveren bij de locatie waar jij graag heen wilt. Via het systeem van Formitable dat we integreerden in de website is dat zo gepiept. De smaakvolle foto’s en leuke illustraties geven het unieke en eigentijdse design een leuke twist.

Café Par Hasard

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl