Hoppa

Opdrachtgever

Hoppa

Uitingen

Webdesign, huisstijl, iconen, flyers

Tijdsspan & team

4 maanden &

De missie

Ontwikkel een moderne, frisse brand identity én webshop.

Website ontwerp Hoppa

Lokaal, vers, thuisbezorgd

De aanvraag van de nieuwe start-up Hoppa gaf ons direct een glimlach op het gezicht. Dit zijn leuke ideeën. Hoppa zorgt er voor dat je gemakkelijk binnen jouw postcode heerlijke, producten, maaltijden én koud bier kunt bestellen bij lokale verswinkels. Ze bezorgen alles op elektrische bakfietsen binnen 2 uur bij je thuis, op kantoor of in het park.

Hoppa

Een energieke naam krijgt een energiek logo.

Toen we begonnen met het project was de naam van de start-up nog niet bekend. Dus met een tijdelijke naam maar wel met het definitief doel in ogen zijn we gaan onderzoeken, schetsen en ontwerpen. Kleuren en typografie werden snel bepaald en toen de merknaam Hoppa bekend werd kwam al snel het idee om een er een energiek, natuurlijk en modern logo van te maken. De huisstijl is in veel elementen doorgevoerd. Zo ontwierpen we de sticker voor de bakfietsen, de polo shirts, vesten en jassen, visitekaarten, flyers en infographics en zorgden we voor al het drukwerk.

Branding & webdesign
We zorgden voor de complete brand identiteit van Hoppa én het webdesign. Binnen 4 maanden stond de complete uitstraling van Utrechts nieuwste start-up klaar om de lekkerste producten bij iedereen thuis te bezorgen.

Hoppa

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. [email protected]

Volgend project

Beckers

Billboard design voor de nieuwe vegetarische snacks van Beckers