Don't worry about a thing

Bikedeals.nl

Magento webshop

Van der Linde Texel / Bikedeals.nl

De nummer 1 webshop voor tweedehands kwaliteitsfietsen

De missie

De nummer 1 webshop voor tweedehands kwaliteitsfietsen

Tweedehands merkfietsen
Bikedeals.nl is een webshop waar je tegen scherpe prijzen mooie tweedehands kwaliteitsfietsen uit de verhuur kunt kopen.
De fietsen komen van het waddeneiland Texel waar ze een seizoen zijn verhuurd. Altijd onderhouden door professionele monteurs en vaak zo goed als nieuw. Van electrische (bak)fietsen tot kinderfietsen en mountainbikes. Je vindt het op Bikedeals.nl.

Bikedeals.nl

Van verhuur naar verkoop

In 2013 kwamen drie fietsenverhuurbedrijven op Texel op het idee om hun vloot aan verhuurfietsen ook online te verkopen. Al snel viel de naam op Bikedealz. Aan ons de vraag het merk een gezicht te geven en een bijpassende Magento webshop te ontwikkelen. We veranderden de Z in een S en Bikedeals.nl werd geboren.

Magento 2 webshop met kassakoppeling
Wij ontwierpen een compleet nieuwe identiteit voor Bikedeals.nl. Een krachtig logo, hippe iconen, frisse kleuren en sprekende typografie. Dit alles werd in veel huisstijl elementen doorgevoerd, op verschillende beurzen gepresenteerd en doorgevoerd in de online omgeving. Een Magento 2 webshop met voorraadbeheer, kassakoppelingen met de verschillende fietsenwinkels op het eiland Texel zodat er nooit voorraadverschil ontstaat. Fietsen worden door heel Nederland bezorgd, en dat natuurlijk wel in mooie verpakkingen.

Bikedeals.nl

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl