Don't worry about a thing

Bikedeals.nl

Magento webshop

Van der Linde Texel / Bikedeals.nl

Hoe bied je op een unieke manier tweedehands kwaliteitsfietsen aan?

De missie

Hoe bied je op een unieke manier tweedehands kwaliteitsfietsen aan?

Tweedehands merkfietsen
Fietsen doen we als geen ander dan in ons kikkerlandje, en dan dat zie je aan alle volle stallingen bij de stations en de hoeveelheid fietsenwinkels in dorpen en steden. Maar ook online komt er steeds meer aanbod. Vooral voor nieuwe fietsen. Nu ook voor tweedehands fietsen! Voor Van der Linde fietsen op Texel ontwikkelden we een Magento 2 webshop waar alle fietsen uit de verhuur worden verkocht. Weinig kilometers, onderhouden door ├ęchte specialisten, top serice en binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd in het hele land! Van electrische (bak)fietsen tot kinderfietsen en mountainbikes. Je vindt het op Bikedeals.nl.

Bikedeals.nl

Van verhuur naar verkoop

In 2013 kwamen drie fietsenverhuurbedrijven op Texel op het idee om hun vloot aan verhuurfietsen ook online te verkopen. Al snel viel de naam op Bikedealz. Aan ons de vraag het merk een gezicht te geven en een bijpassende Magento webshop te ontwikkelen. We veranderden de Z in een S en Bikedeals.nl werd geboren.

Magento 2 webshop met kassakoppeling
Wij ontwierpen een compleet nieuwe identiteit voor Bikedeals.nl. Een krachtig logo, hippe iconen, frisse kleuren en sprekende typografie. Dit alles werd in veel huisstijl elementen doorgevoerd, op verschillende beurzen gepresenteerd en doorgevoerd in de online omgeving. Een Magento 2 webshop met voorraadbeheer, kassakoppelingen met de verschillende fietsenwinkels op het eiland Texel zodat er nooit voorraadverschil ontstaat. Fietsen worden door heel Nederland bezorgd, en dat natuurlijk wel in mooie verpakkingen.

Bikedeals.nl

Deel dit project

Ook met ons samenwerken?

Bel even met 030 245 15 65 of stuur ons een mailtje. welkom@thegoodplace.nl