Tweedehands merkfietsen

Fietsen doen we als geen ander dan in ons kikkerlandje, en dan dat zie je aan alle volle stallingen bij de stations en de hoeveelheid fietsenwinkels in dorpen en steden. Maar ook online komt er steeds meer aanbod. Vooral voor nieuwe fietsen. Nu ook voor tweedehands fietsen! Voor Van der Linde fietsen op Texel ontwikkelden we een Magento 2 webshop waar alle fietsen uit de verhuur worden verkocht. Weinig kilometers, onderhouden door échte specialisten, top service en binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd in het hele land! Van elektrische (bak)fietsen tot kinderfietsen en mountainbikes. Je vindt het op Bikedeals.nl.

Van verhuur naar verkoop

In 2013 kwamen drie fietsenverhuurbedrijven op Texel op het idee om hun vloot aan verhuurfietsen ook online te verkopen. Al snel viel de naam op Bikedealz. Aan ons de vraag het merk een gezicht te geven en een bijpassende Magento webshop te ontwikkelen. We veranderden de Z in een S en Bikedeals.nl werd geboren.

Magento 2 webshop met kassakoppeling

Wij ontwierpen een compleet nieuwe identiteit voor Bikedeals.nl. Een krachtig logo, hippe iconen, frisse kleuren en sprekende typografie. Dit alles werd in veel huisstijl elementen doorgevoerd, op verschillende beurzen gepresenteerd en doorgevoerd in de online omgeving. Een Magento 2 webshop met voorraadbeheer, kassakoppelingen met de verschillende fietsenwinkels op het eiland Texel zodat er nooit voorraadverschil ontstaat. Fietsen worden door heel Nederland bezorgd, en dat natuurlijk wel in mooie verpakkingen.

What we did

• Wireframes
• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Fotografie
• Branding
• Project management

Bikedeals.nl
Bikedeals.nl
Bikedeals.nl

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases