Designing our future food system

Met meer dan 300 investeerders uit meer dan 25 landen is Aqua-Spark een wereldwijde gemeenschap van investeerders die de groei van een nieuwe duurzame, commerciële aquacultuursector ondersteunen. Het is de missie van Aqua Spark om de aquacultuursector te bewegen naar een gezonde, duurzame en betaalbare productie met een vergelijkbaar financieel rendement.

Aan ons de vraag om een nieuwe online identiteit te ontwikkelen en deze door te voeren in een modernen WordPress website waarin het verhaal, de portfolio items en de Insight documenten goed in te vinden zijn.

What we did

• Digital prototyping
• UX & UI
• Development
• Fotografie
• Rebranding
• Whitepapers & andere verslagen
• Project management
• Concepting

Er zijn verhalen te vertellen, over elke investering

Aqua Spark is een maatschappij van innovatieve, nieuwe oplossingen voor enkele van de grootste uitdagingen van de aquacultuur, ondersteund door een groeiende groep wereldwijde investeerders die zich inzetten voor ons toekomstige voedselsysteem.

Om elk portfolio item aandacht te geven kan er gemakkelijk een nieuwe case worden toegevoegd via het WordPress CMS. Het design zorgt voor een fijne leesbaarheid en geeft de bezoeker snel en interactief een kijkje in de keuken van Aqua Spark.

Aqua Insights

Katalyseren van investeringen in de toekomst van de aquacultuur. Aqua Insights bestaat uit een serie open access brancherapporten en een blog. Het doel in dit onderdeel van de website was om na het lezen van Aqua Insights aangemoedigd te worden om samen te investeren in de toekomst van aquacultuur. De rapporten verschijnen tweemaal per jaar en een blog maandelijks. Elke keer wordt de bezoeker meegenomen naar verschillende segmenten en regio’s van de aquacultuurindustrie.

Een inspirerende pagina met downloads, afbeeldingen en video geeft het geheel een magazine gevoel en inspireert de bezoeker. De rapporten worden duizenden keren gevonden en gedownload en daarmee is de pagina, net als de overige website, een groot succes te noemen!

Aqua Spark
Aqua Spark

Deel dit project

Get in touch.

Samen naar een succesvolle toekomst werken? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter east Of liever direct bellen

Bellen
+31 (0)30 245 1565

Mailen
[email protected]

Support
[email protected]

Bezoeken
Kievitstraat 2
3514 VB, Utrecht

Bekijk meer cases